"Свекървище": майката на Пике удряла Шакира и прикривала изневерите на сина си

Сагата между Шакира и бившия футболист на "Барселона" Жерар Пике продължава. Вестник The Sun и испански медии правят шокиращи разкрития за отношенията между певицата и вече бившата ѝ свекърва, пише gong.bg.

Майката на Пике - Монсерат Бернабеу, е знаела през цялото време за изневярата на сина си с младата студентка, с която той е и до момента, но криела истината от снаха си. Испанските медии допълват, че това е основната причина Шакира, която има двама сина от Жерар, да не поддържа добри отношения с бившата си свекърва.

"Пике и Клара са се криели в къщата на родителите му в Кабрилс", пише испанската журналистка Лаура Фа.

пике шакира майка
Снимка: Getty

Друг източник, близък до футболиста и семейството му, е станал свидетел на физическа саморазправа между 46-годишната знойна колумбийка и Монсерат. Двете влезли в сериозни конфликти няколко пъти, и то пред свидетели. "Бернабеу удари шамар на Шакира пред Жерар и децата", пишат в Испания.

Скандалът между Шакира и Пике придобива наистина чудовищни размери, а майката на футболиста се намесва все по-грозно в раздялата им и причините, довели до нея. Източници твърдят, че докато самата Монсерат прекарвала време с Шакира и внуците си, Пике се забавлявал с новата си приятелка и то в една от къщите на майка си.

Когато певицата разбрала, много се разстроила и ядосала. И не се поколебала да потърси сметка на свекърва си за случилото се. В последвалата разправия между двете, Бернабау зашлевила певицата, при това пред съпруга й и двете им деца — Саша и Милан. 

Припомняме, че преди малко повече от месец пък в Twitter се появи друго видео, на което ясно се вижда, как Монсерат и Шакира спорят, при което по-възрастната жена сграбчва Шакира за лицето и след това й прави знак да мълчи:

Любовта между Шакира и Пике през годините

 

Още по темата: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти