Войната на бившите продължава: Пике отвърна на атаката на Шакира

Футболистът Жерар Пике беше “възпят” миналата седмица в най-новата песен на Шакира, с която се разделиха по не особено приятелски начин след 11-годишна връзка. Певицата нямаше нищо мило за казване по отношение на Пике в песента си, която събра рекорден брой слушания за броени часове. 

Пике обаче избра да не запази мълчание пред творчески излятата ярост на бившата си, а отвърна на удара ѝ по забавен начин. С няколко съвсем целенасочени действия, футболистът показа на Шакира, че няма от какво да се срамува. 

В парчето си с продуцента Bizarrap 45-годишната колумбийска певица рапира “Ти замени Ферари за Туинго”, очевидно правейки препратка към аферата на Пике с 23-годишната Клара Чия Марти и нейното превъзходство над новата любов на бившия ѝ приятел.

В отговор на това, Пике се появи на работа през уикенда именно с автомобил Рено Туинго - икономичен избор за возило за някой с възможностите на футболиста. Усмихвайки се на камерите, Жерар щастливо паркира бюджетната си кола сред по-бляскавите автомобили.

В друга рима от нападателната си песен Шакира не спира със сравненията с марки и пее “Размени Ролекс с Касио”. Непосредствено след излизането на песента бившият футболист на Барселона обяви, че марката часовници Касио става спонсор на King’s League - онлайн турнир със седем играчи, създаден от Пике и популярния испански стриймър Ибай Ланос. Това се случи само ден след като Шакира осмя него и Клара в песента си. 

Пике се появи с часовник Касио на дясната си китка, а освен това той подари часовници на всеки от президентите на другите отбори в състезанието King's League. 

“Този часовник е до живот.” – каза Пике, явно натривайки сол в раните на Шакира и намеквайки, че смята да се обвърже с новата си приятелка Клара за доста дълго време. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SPORTbible (@sportbible)

Междувременно Шакира сякаш само набира скорост и лекува раните от раздялата с оскърбителни демонстрации. В песента си тя е посветила няколко думи и на бившата си свекърва - “Остави свекърва ми като съседка, с пресата на вратата и дълга в хазната...“.

През уикенда стана ясно, че Шакира е поставила ужасяваща кукла-вещица в реален размер на балкона на испанския си дом, умишлено сложена там, за да гледа към къщата на майката на Пике. Съседи също съобщават, че са чули Шакира да „надува“ новото си парче „с пълна сила“, така че да го слуша целият квартал, особено доскорошната ѝ свекърва.

Според слуховете, отношенията между Шакира и Монсерат Бернабеу, майката на Жерар, са се влошили, след като тя с готовност приветствала новия романс на сина си.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pubity (@pubity)

Любовта между Шакира и Пике през годините

 

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти