Любовта лекува: ето как Шакира се грижи за баща си, въпреки трудностите

Бащата на Шакира, Уилям Мебарак Чадид, напредва в оздравяването си!

45-годишната поп изпълнителка сподели за настоящето здравословно състояние на баща си в сряда заедно с видеоклип, публикуван в Инстаграм, след като миналата седмица разкри, че той е претърпял опасен инцидент.

Трикратната носителка на наградата „Грами“ показа как двойката практикува някаква „когнитивна стимулация“ у дома, докато тя стоеше срещу него с големи бележки с думи на испански, които той да чете на глас.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

„С изписването на баща ми, вече у дома и прави прогрес, му помагам с когнитивната стимулация след травмата. Благодаря на всички, че ни обгръщате с огромната си любов“ написа тя под публикацията.

В събота Шакира разкри, че баща ѝ наскоро е преживял „лошо падане“, като предложи актуална информация чрез публикация в Twitter.

„Приятели, получавам много съобщения със загриженост, че наскоро ме видяха в линейка в Барселона. Просто исках да ви кажа, че тези снимки са от миналия уикенд (28-и), когато баща ми за съжаление падна лошо и аз го придружих в линейката до болницата, където сега се възстановява“

Новината идва малко след като тя и 35-годишният ѝ дългогодишен партньор Жерар Пике обявиха раздялата си миналата седмица.

„Със съжаление потвърждаваме, че се разделяме“, заяви двойката в съвместно изявление в събота. "Молим за уединение в този момент заради благополучието на децата ни, които са нашия най-голям приоритет.“

„Предварително ви благодарим за разбирането и уважението“, добавиха Шакира и професионалният футболист.

Двойката - която има общи синове Милан, на 9 години, и Саша, на 7 години - за първи път оповести публично връзката си през 2011 г. Те се запознаха на снимачната площадка на песента на Шакира „Waka Waka“ (This Time for Africa)" - официалната песен на Световното първенство по футбол през 2010 г.

Вижте още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти