Шакира атакува Пике в нова песен: “Превъзхождах те и затова се хвана с момиче като теб“

Шакира пусна нова песен в колаборация с аржентински ди джей, а текстът моментално разгорещи мрежата.

45-годишната колумбийска певица си сътрудничи с продуцента Bizarrap по чисто ново парче, което беше пуснато на испански език в сряда, предават от dailymail. Bizarrap прави колаборации с различни изпълнители по време на изключително популярните си BZRP Music Sessions в YouTube.


И все пак, никой не очакваше звезда като Шакира да разкрие душата си пред микрофона така, както го в последната музикална сесия на BZRP.

Шакира изпрати тежка 2022 г., в която стана ясно, че се разделя с футболиста Жерар Пике. Двамата бяха заедно в продължение на 11 години и имат двама синове заедно.

През лятото Пике бе забелязан с новата си 23-годишна приятелка, която е от Барселона и работи в продуцентската му компания.

За страданието и унижението от раздялата Шакира намекна в трогателен пост, който сподели по случай Нова година.

А сега явно певицата е решила да излее изцяло болката си чрез музиката.

Още с първите няколко думи Шакира атакува бившия си, който се „има за шампион“, но когато тя е имала нужда от него, ѝ е показал “най-лошата си версия.”

Шакира Пике
Снимка: Getty

Докато я очаква съдебен процес за данъчни измами на стойност 14 милиона евро в Испания, тя не пропуска да намекне в колко трудно положение я е оставил Пике: „Остави ме да бъда съседка на свекърва ми. С пресата на прага ми и дълга към данъчните. Мислеше, че ще ме нараниш, но ме направи по-силна.“

Вълчица като мен не е за типове като теб.“, повтаря Шакира, като явно прави асоциация с хита си от 2009 г. „She Wolf“. (“Вълчица”).

„Той има име на добър човек. Ясно е, че не е така, както звучи.“, пее още тя. А думата „ясно“ на испански е „Claramente“, в което феновете веднага разшифроваха името на новата приятелка на Жерар Пике, Клара. И това никак не е последният намек към нея в песента.

Превъзхождах те и затова се хвана с момиче като теб.“, безпощадна е колумбийката в текста.

И въпреки че се опитва да завърши позитивно: „Без лоши чувства, скъпи, желая ти най-доброто с моята предполагаема заместителка“, Шакира не пропуска да подчертае на няколко пъти превъзходството си над новата жена в сърцето на Пике:

„Струвам два пъти по 22 [визирайки възрастта на Клара]. Замени Ферари за Туинго [модел Ренo]. Замени Ролекс за Касио.
 

По-голямата част от феновете категорично заеха страната на Шакира и харесаха парчето. В много от коментарите те изразиха одобрението си, че любимката им е решила да излее душата си чрез музиката. Ето и някои от тях:

„Независимо дали е гневна или не... текстовете предават болката и това, което много жени изпитват, когато "любовта на живота им" ги разочарова... Много от нас се идентифицират с нея, защото са минали през това. Хареса ми... Тя изразява себе си чрез музиката.“

Използвала си болката си, за да създадеш изкуство. Артистът използва чувствата и преживяванията си, за да прави песни, а Шакира е голям артист.“

пике
Снимка: Twitter

Случайно или не, ден преди парчето на Шакира да излезе, Пике публикува пост в Туитър без думи, само с емотикони, показващи цирк и клоуни.

Любовта между Шакира и Пике през годините

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти