Шакира с трогателно послание след раздялата: „Дори раните да са отворени, времето има ръце на хирург“

Шакира отпразнува първата Нова година след раздялата с дългогодишния си партньор Жерар Пике. Певицата публикува в Instagram емоционално, но вдъхновяващо послание за 2023 г.
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)


В публикацията, написана на испански и английски, 45-годишната звезда написа, че онези, които са били предадени, „трябва да продължат“ да вярват. „Дори ако раните ни са все още отворени през тази нова година, времето има ръце на хирург“, написа тя.

"Дори и някой да ни е предал, трябва да продължим да вярваме на хората. Когато се сблъскате с презрение, не забравяйте колко струвате. Защото има повече добри хора, отколкото недобри. Повече хора таят емпатия, вместо безразличие. Тези, които си тръгват, са по-малко от много, които остават до нас.“

Певицата също изрази убеждението си, че болката може да стимулира развитието ни. "Нашите сълзи не са напразни, те напояват почвата, от която ще изникне бъдещето ни и ни правят по-човечни. Така че дори когато страдаме от сърдечна болка, да продължим да обичаме", споделя още Шакира.

Последователите ѝ приеха нейните трогателни думи като лична изповед, заради нашумялата раздяла на певицата с футболиста Жерар Пике през 2022 г.

шакира пике
Снимка: Getty

Двамата обявиха раздялата си през юни, като написаха: „Съжаляваме да потвърдим, че се разделяме. Молим за дискретност в този момент заради благополучието на нашите деца, които са наш основен приоритет. Благодаря ви предварително за разбирането и уважението."

Бившата двойка наскоро постигна и споразумение за попечителство относно грижите за двамата им сина, Милан и Саша, след раздялата им.
шакира пике
Снимка: Getty

„Единствената ни цел е да осигурим на нашите деца максимална сигурност и защита. Надяваме се, че те могат да продължат живота си в безопасна и спокойна среда“, гласеше тяхно изявление до PEOPLE.

Все пак Шакира даде да се разбере, че краят на връзката ѝ не е никак лесен. Припомнете си тук >> Шакира проговори за раздялата с Пике: „Една свещена връзка се превърна в нещо вулгаризирано и евтино“

В септемврийско интервю за Elle тя нарече периодът на раздяла „най-мрачния момент в живота ми“, като добави: „Трудно е да говоря за това, особено защото все още преминавам през това и защото съм обект на общественото внимание.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Shakira (@shakira)

Шакира и Пике се запознаха през 2010 г. на снимачната площадка на музикалния видеоклип на песента "Waka Waka (This Time for Africa)", създадена по случай Световното първенство по футбол . Те потвърдиха връзката си през 2011 г. Шакира роди първия им син Милан през 2013 г., а вторият им син Саша се роди през 2015 г.

10-те звездни двойки, които ни изненадаха с раздяла през 2022

 

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти