Напук на нападките: Жерар Пике обяви официално новата си връзка

Жерар Пике обяви официално новата си връзка със снимка в Instagram, на която позира с 23-годишната си приятелка Клара Чиа Марти – само седмици след като бившата му Шакира пусна песен, посветена на края на връзката им.

В скандалния текст на парчето, което счупи рекордите по гледаемост в YouTube, колумбийката не пропусна да атакува както бащата на децата си, така и новата жена в живота му.

Припомнете си тук >>> Шакира атакува Пике в нова песен: “Превъзхождах те и затова се хвана с момиче като теб“

На кадъра, който Пике публикува вчера, вече официалната двойка позира по време на романтична вечеря в ресторант. Постът, към който бившият футболист не написа нищо, само за 9 часа събра над 2 милиона харесвания.

пике
Снимка: Instagram

И докато много от последователите му го подкрепиха, не липсваха и такива, които коментираха, че би трябвало „да се засрами“ и че „Клара не може да се сравни с майката на децата му“. Трети пък виждат цялата история като шоу и се пошегуваха, че нямат търпение да се позабавляват с коментарите към поста.

Още преди седмици обаче стана ясно, че всъщност тази нова връзка не е никак нова, а е започнала доста преди Шакира и Пике да сложат край на съвместния си живот.

45-годишната Шакира и 35-годишният Пике обявиха раздялата си в съвместно изявление през юни миналата година и изглеждаше, че няма да се нападат взаимно. Нещата обаче се влошиха, след като стари кадри от Zoom среща показаха Пике и Марти заедно през 2021 г. в семейния дом, който футболистът по това време споделяше с децата си и Шакира.

Източник на PageSix твърди, че певицата била „съкрушена да научи, че тази жена очевидно се е чувствала като у дома си в къщата, в която с Пике отглеждат децата си“.

Разберете още >>> Тайната в хладилника: Как Шакира разбрала за изневярата на Пике

В същото време в мрежата се завъртя старо видео на Шакира и майката на Пике, Монсерат Бернабеу, предават от hola.com. На кадрите се вижда как Шакира и Бернабеу си говорят, като свекървата протяга ръка, докосвайки лицето на своята снаха, след което ѝ прави знак да замълчи.

@frexiaylexia #shakira #suegradeshakira #pique #piqueyshakira #clarachia ♬ original sound - R

Въпреки че много хора възприеха това като доказателство за напрежението, което е съществувало между Шакира и Бернабеу, певицата изглежда спокойна във видеото, сякаш двете са достатъчно близки по това време и жестът на Монсерат не я притеснява.

Това обаче не може да спре мрежата да прави предположения и спекулации какво се е случвало в семейството, което 11 години беше пример за хармония и обич.

Може би Шакира не възнамерява да спре да излива огорчението си в своята музика. Вътрешни хора са казали на Page Six, че певицата работи върху „много въздействаща“ нова песен, която ще разкрие още повече подробности за болезнената раздяла.

 

Прочетете още: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти