Жерар Пике и новата му приятелка бяха изгонени от ресторант от фен на Шакира

Футболистът Жерар Пике не може да се наслади пълноценно на новата си връзка, защото миналото го преследва навсякъде. В случая миналото е неговата бивша - Шакира. Поп дивата неведнъж през последните месеци се заяде с Пике и новата му любов Клара Чиа Мартино последните перипетии, през които мина новосформираната двойка на футболиста и 23-годишнaта студентка бяха причинени не от самата Шакира, а от неин ревностен фен. 

Пике и Клара изглежда са изживели публично унижение, след като са били изхвърлени от японски ресторант в Барселона от самия собственик на заведението, който се оказал голям фен на Шакира. 

Във видео, разпространено в социалните мрежи, се вижда как Пике и любимата му напускат ресторанта, докато хората отвън ги снимат. Клара изглежда видимо ядосана и наранена.

„Клара Чиа и Пике излязоха да хапнат в ресторант, а собственикът е фен на Шакира и лично отиде при Клара Чиа Марти“, гласи текстът на видеото.

Според списание Marca, собственикът на заведението бил запален фен на изпълнителката на хита "Waka Waka" и помолил Жерар и Клара да напуснат ресторанта, след като им отказал да ги обслужат. Изданието твърди, че Клара е била много разстроена, докато е излизала от заведението.

Това е пореден смущаващ инцидент за двойката на Пике и Клара след новата песен на Шакира, която бързо се превърна в хит. В последната си песен "Bzrp Music Sessions 53" Шакира се подиграва и обвинява Жерар за новата му връзка с думите: „Ти размени Ферари за Туинго. Размени Ролекс за Касио."

В друга очевидно брутална нападка срещу тях, Шакира отправи "поздрав" за празника Свети Валентин към Пике и Клара с песента "I might kill my ex" на рап изпълнителката SZA, в която се пее: „Мога да убия бившия си, не е най-добрата идея. Новата му приятелка е следващата, как стигнах до тук?“.

Аферата между Жерар Пике и Клара Чиа Марти, която работи в продуцентската компания на футболиста, сложи край на 11-годишната му връзка с Шакира, от която има двама сина, през 2022. В началото на тази година беше разкрито, че Клара е била заснета в семейния дом на бившата двойка преди раздялата им и че Шакира разбрала за изневярата от един...празен буркан от ягодово сладко. 

Любовта между Шакира и Пике през годините

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти