"Махни пръста си от лицето ми" - нови скандални разкрития за Меган, Хари, Кейт и Уилям

Вмемоарите си „Резервният“ принц Хари признава, че е имало напрежение между Меган Маркъл и Кейт Мидълтън още от началото на връзката им и описва разговор между тях, пише Vesti.bg.

Меган Маркъл никога не се е разбирала с принцесата на Уелс - въпреки общата им съдба.

Двете жени водеха сравнително нормален живот, докато не се омъжиха за мъже от най-известното семейство в света и трябваше да се справят с огромното общественото внимание, насочено към тях. Но техните много различни характери и подходи към живота създадоха напрежение помежду им.

В мемоарите си принц Хари разказва на няколко пъти, че съпругата му изглеждала враждебно настроена към снаха му в първите дни на романса им. Той споделя, че двете жени се скарали за роклите на шаферките в навечерието на сватбата му, което оставило Меган силно разстроена и разплакана, както и че Кейт "направила гримаса", когато херцогинята взела назаем гланца ѝ за устни.

Но изглежда, че двете жени, Хари и принц Уилям решили да си поговорят открито малко след медения месец на херцозите на Съсекс. Разговорът бил толкова напрегнат, че пръстите на Кейт побелели. Хари разказа момента в мемоарите си, след като той и Меган били поканени на чай.

Той си спомня как и двете страни изразили оплакванията си. Кейт поискала извинение от Меган, докато стискала кожения диван, на който седяла толкова силно, че „пръстите й побелели“. Според книгата на Хари Кейт искала Меган да се извини за това, че й направила забележка за хормоните, както и, че й казала, че има „бебешки мозък“, докато била бременна.

След това книгата разказва как Меган се извинила и казала, че така говори с приятелите си. Но срещата претърпя обрат, когато Уилям "посочи с пръст Мег", след което избухнал: "Е, това е доста грубо, Меган. Тези неща не се правят тук." На което Меган отговорила: "Ако нямаш нищо против, махни пръста си от лицето ми."

кейт мидълтън меган маркъл
Снимка: Getty

Разказът на Хари в „Резервният“ идва, след като Меган разказа малко за случая с Кейт в един от епизодите на документалната поредица на Netflix за нея и Хари. Припомняйки си първата им среща, тя казва, че била "изненадана" от задкулисната формалност между членовете на кралското семейство.

Говорейки във втория епизод от документалните серии, тя казва: „Когато се срещнах за първи път с Уил и Кейт, те дойдоха за вечеря. Спомням си, че носех скъсани дънки и бях боса. Прегърнах ги. Винаги съм прегръщала хората и затова не предполагах, че това е дразнещо и неприятно за много британци.“

Разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари

 

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти