Биограф разкрива причините Кейт Мидълтън да не се сприятели с Меган Маркъл

Спекулации около отношенията между Кейт Мидълтън и Меган Маркъл се разпространяват отдавна, а поредното мнение по тази тема идва от журналистът и кралски биограф Андрю Мортън.

Макар двете херцогини никога да не са били близки приятелки, според Мортън е имало логична причина за това, свързана най-вече с третата бременност на Мидълтън.

„Кейт и Меган не бяха нито сестри, нито, за разлика от Фърги и Даяна, приятели, преди да се присъединят към кралското семейство“, пише авторът в обновената биография „Меган: Холивудска принцеса“, цитиран от The Sun.

„Нещо повече, в периода преди сватбата на Меган Кейт преживява третата си трудна бременност и се фокусира върху собственото си благосъстояние“, добавя още Мортън. „Тя нямаше много енергия, за да се осъществява връзка с новия си съсед.“

По това време херцогинята на Кеймбридж е в очакване на принц Луи, който се роди на 23 април 2018 г. – по-малко от месец преди сватбата на принц Хари и Меган Маркъл. Бременността на Кейт Мидълтън е обявена в началото на септември 2017 г., а годежът на Хари и Меган става факт в края на ноември.

Разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари

Въпреки че не знаем колко непосредствено е било общуването между двете, известно е, че херцогинята на Кеймбридж страда от хиперемезис гравидарум (тежко и непрекъснато гадене и повръщане) по време на трите си бременности, заради което е логично да обръща предимно внимание на собственото си здраве във въпросния период.

Мортън твърди: „Когато двете седяха в кралската ложа, за да гледат финала за дамски сингли на Уимбълдън през юли 2018 г., двете жени все още се опознаваха“, предават от Marie Claire.

Мегън и Кейт блестят заедно на Уимбълдън

И ето още едно обстоятелство, поради която съпругите на принц Уилям и принц Хари не са възпрепятствани да се опознаят. „Кейт прекарваше уикендите и празниците в Анмър Хол, провинциалния дом на семейство Кеймбридж в Норфолк, докато Меган и Хари бяха на около три часа път с кола, живеейки в голям отдалечен имот под наем в имението Грейт Тю в Оксфордшир“, пише Андрю Мортън.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти