Принц Уилям е бил плейбоят в семейството, а не принц Хари, твърди приятелка на Кейт Мидълтън

Ако можеше да се върнем обратно в 2007 г. и да попитаме кой е плейбоят в кралското семейство, най-вероятно феновете щяха да посочат принц Хари, който тогава се намира в разгара на периода си като „лошо момче“.

Оказва се, че това не е съвсем вярно – или поне така твърди стара приятелка на Кейт Мидълтън, разказват от Marie Claire.

В интервю за Daily Mail, изникнало отново през последните години, анонимната приближена казва, че през 2007 г. Катрин е щяла да приеме предложение за брак, но принц Уилям „просто все още не е бил готов да се установи“ с нея.

Според източника бъдещата херцогиня е трябвало да се справи и с друг неприятен навик на своята половинка.

„Той винаги е имал игриво око, далеч повече от Хари, който беше смятан за плейбоя на семейството“, твърди приятелката. „Това е нещо, което Кейт винаги е знаела и приемала – било то дори част от сделката, ако щете. Предполагам, че в това отношение тя би се превърнала в перфектна принцеса на Уелс.“

Принц Уилям през годините

Смята се, че това поведение на Уилям изиграва роля за раздялата на двойката през 2007 г., посочват от Express. Три години по-рано двамата преустановяват отношенията си за „пробен период“, а по това време изниква друг обект на желание, с когото принцът се опитва да установи контакт.

Припомнете си повече тук ► Коя е единствената жена, накарала Кейт Мидълтън да ревнува

Докато Уилям e инициаторът на раздялата през 2007 г., той е и този, който се бори най-много двойката да се събере отново. В книгата си „Кейт: Бъдещата кралица“ кралският експерт и биограф Кейти Никол описва как се е случило помирението между двамата, включително „молбите“ на Уилям за още един шанс.

След като двамата се разделят в началото на април 2017 г., до края на май принцът осъзнава, че това е било грешка, както и признава пред Катрин. В книгата Никол пише:

„В края на месеца те тайно се срещнаха в Кларънс Хаус и в кръчма близо до Хайгроув, където Уилям ѝ каза, че иска да се съберат отново. Кейт не искаше да бърза с нищо. Тя беше силно наранена и каза на Уилям, че има нужда от малко време.“

Преломният момент настъпва през юни, когато Уил кани Кейт на парти с костюми в казармата му в Дорсет, разказват от Marie Claire„Уил помоли Кейт да даде нов ход на връзката им“, пише биографът.

Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Според източници на Никол по време на партито Уилям не изпуска от поглед Кейт, която е облечена като медицинска сестра. След като двамата танцуват заедно през цялото време, той я целува пред всички в полунощ.

„Не можеха да свалят ръцете си един от друг“, казва пред Никол един от присъстващите на партито. „Уилям не се интересуваше, че хората го търсят. Приятелите му се шегуваха, че (с Кейт) трябва да си вземат стая.“

До края на партито двамата отново са заедно и оттогава са неразделни. Такива са понякога пътищата на съвременната любов…

Разлики между връзката на Кейт и Уилям и тази на Меган и Хари

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти