Най-странният подарък, който принц Уилям е избирал за Кейт Мидълтън

През годините несъмнено принц Уилям е правил страхотни подаръци на съпругата си, но в началото на връзката им е претърпял малък провал заради edna странна изненада.

Е, на всички ни се случва да допуснем гаф особено когато не сме опознали докрай интересите на половинката си или сметнем, че ще ги зарадва нещо, което изглежда достатъчно хубаво за нас, но не и за тях – такъв се оказва и случаят на кралската двойка.

„Веднъж подарих на съпругата си бинокъл“, споделя принц Уилям преди време в подкаста “That Peter Crouch” на BBC Radio 5 и добавя: „Тя никога не ми позволява да забравя това. Беше в началото на ухажването. Но мисля че това помогна да я спечеля…Опаковах го.“

На въпроса от водещия дали Кейт Мидълтън е запалена по наблюдение на птици, херцогът признава: „Не, честно, нямам идея защо ѝ подарих бинокъл.“ Уилям споделя още: „Опитах се да убедя себе си за подаръка. Мислех си, „Да, това е удивително, виж колко надалеч можеш да гледаш!“ А тя ме погледна и сякаш казваше: „Но това е бинокъл, какво се случва?“ Не мина добре.“

Въпреки тази случка принц Уилям и Кейт Мидълтън вече са дълги години заедно и имат три деца, затова не се отчайвайте – всеки следващ подарък може да промени хода на събитията!

Тайните за връзката на принц Уилям и Кейт Мидълтън

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти