Уилям и Кейт отлагат плановете за бебе

Всяко нещо с времето си
Снимка: EПА/БГНЕС
Принц Уилям и неговата съпруга Кейт Мидълтън ще изчакат с плановете за бебе поне до следващата година, коментират приближени до кралското семейство. Като основни причини те изтъкват натоварената програма на младата семейна двойка за тази година, в която предстоят летните олимпийски игри през август в Лондон, както и празненствата по случай 60 години (т.нар. Диамантен юбилей) от възкачването на престола на кралица Елизабет II.

Те вече започнаха с отпечатването на лимитирана серия пощенски марки, декорирани с диаманти, а през август Елизабет ще организира изложба в английската столица, на която ще бъдат показани нейни бижута.

"Реално Уилям и Кейт няма да имат почти никакво свободно време през 2012-та и за тях е много важно да отделят нужното внимание и почит към кралицата и тържествата, свързани с Диамантения й юбилей, които стартират от юни", допълват британските медии.

Всъщност херцогинята на Кеймбридж започва активна благотворителна дейност още от февруари, а по същото време принц Уилям ще замине за Фолкландските острови, където трябва да изпълнява военните си задължения, присъединявайки се към британския контингент. Престоят му там ще продължи най-малко 6 седмици.

Самата Кейт е патрон на различни фондации и училища на Острова и следващите няколко месеца активно ще работи по редица проекти, свързани с тези учреждения.

Освен всички гореспоменати ангажименти принц Уилям и съпругата му ще направят официална обиколка в Сингапур, Малайзия и Соломоновите острови през септемви и октомври тази година.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти