Небрежни, усмихнати и с кауза: Меган Маркъл и принц Хари с нов зашеметяващ черно-бял портрет

Меган и Хари
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята на Съсекс споделиха своя нова снимка, на която са щастливо усмихнати в новия си дом в Монтесито, Калифорния.

Меган носи елегантен, втален блейзър, обикновена бяла тениска и панталон, а косата ѝ е свободно разпусната на вълни. Принц Хари пък залага на костюм и риза, но без вратовръзка.

Кралската двойка изглежда спокойна и щастлива на портрета, заснет от Мат Сейлс – фотограф от Лос Анджелис, който се фокусира върху създаването на кадри, които „отразяват по-пълен образ на красотата“ и открояват истории от недостатъчно показвани общности. Снимката идва с новините за предстоящото участие на двойката като домакини на виртуалния разговор за TIME100, озаглавен „Създаване на по-добър свят“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by FAN PAGE (@mxghanmarkle) on

Източник, близък до херцозите, разкри пред  пред “Harper’s Bazaar”, че Меган и Хари са участвали лично в избора на тема, курирането на въпросите и избора на гостите за техния епизод от виртуалните разговори на TIME100. Както херцогът, така и херцогинята се очаква да направят встъпителни и заключителни бележки, както и да помогнат за модериране на дискусии с участието на високопоставени експерти, онлайн автори и журналисти, за да обсъдят стремежа към „по-състрадателен, сигурен и надежден цифров свят“.

„Херцогът и херцогинята на Съсекс са сред най-влиятелните гласове в света“, заяви Дан Максей, изпълнителен редактор на TIME и редакционен директор на TIME100. „Очакваме с нетърпение да работим с тях, за да издигнем някои важни гласове и да подчертаем реални решения на някои от най-належащите проблеми на нашето време.“

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти