Меган Маркъл с изненадваща поява в телевизионно шоу и нови детайли от новия ѝ дом

Меган Маркъл
Снимка: Getty

Тази седмица по време на телевизионното предаване „Америка търси талант“ херцогинята на Съсекс направи изненадващо включване, за да подкрепи своя фаворит в състезанието.

Меган Маркъл беше записала специално видео съобщение, което беше излъчено по време на финала на шоуто, за да пожелае успех на участника Арчи Уилямс. Разбира се, херцогинята не пропусна да се пошегува с името му, което е същото като на сина ѝ.

 „Просто исках да ти кажа колко сме развълнувани от твоята история и те гледаме всяка седмица и то не само защото сме привърженици на името. И така, имам много специално послание към теб, което вероятно ще повтарям през целия си живот, но тази вечер е специално за теб: Арчи, гордеем се с теб и викаме за теб, нямаме търпение да видим какво ще постигнеш. Стискаме ти палци, хубава вечер.“

В клипа херцогинята е облечена с риза в телесен цвят от колекцията на Виктория Бекъм и кожени панталони, а косата ѝ е прибирана на тила в нисък небрежен кок. Що се отнася до фона, феновете успяха да видят още един декор от новия дом на Меган и Хари, който включваше бляскав куп книги, свещ Diptyque и букет хортензии.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) on

Бързото включване в предаването не беше единствената ѝ телевизионна поява в последните дни. По-рано тази седмица Меган Маркъл се появи заедно с принц Хари за първия по рода си телевизионен епизод TIME100, по време на който двойката изрази важността на гласуването на предстоящите президентски избори и необходимостта от борба с разпространението на дезинформация онлайн.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Harry & Meghan ♔ (@dukeandduchessofsussexdaily) on

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти