Има сделка! Меган Маркъл и принц Хари ще работят за Netflix

МХ
Снимка: Getty

Наскоро стана ясно, че херцогът и херцоинята на Съсекс имат собствена идея за телевизионен проект, която от началото на лятото предлагат на редица компании в Холивуд. Няколко месеца по-късно двойката вече е намерила бизнес партньор в лицето на Netflix.

► Меган Маркъл и принц Хари със „строго секретен“ холивудски проект

Пред британското издание HELLO! е потвърдено, че принц Хари и Меган Маркъл не само са основали собствена продуцентска компания, но и са подписали договор със стрийминг платформата Netflix.

МХ
Снимка: Getty

В официално изявление за The New York Times двойката казва: „Нашият фокус ще бъде върху създаването на съдържание, което информира, но и обнадеждава. Като нови родители, създаването на вдъхновяващи семейни програми също е важно за нас.“

Меган и Хари добавят, че „безпрецедентният обхват на Netflix ще ни помогне да споделяме въздействащо съдържание, което отключва действие“.

Тед Сарандос, изпълнителен директор и главен директор на Netflix, каза пред изданието: „Невероятно се гордеем, че те са избрали Netflix за свой творчески дом и сме развълнувани да разказваме с тях истории, които могат да помогнат за изграждане на устойчивост и повишаване на осъзнатостта на публиката навсякъде.“

Името на продуцентската компания, основана от херцога и херцогинята, все още предстои да бъде разкрито, но според информацията тя ще създава документални филми и сериали, игрални филми, предавания и детски програми. Малко вероятно е обаче Меган Маркъл отново да се появи пред камера, като според източници тя няма намерение да продължава с кариерата си на актриса.

Новината за сделка със стрийминг платформата идва след като принц Хари участва в документалния филм на Netflix “Rising Phoenix”, излязъл миналия месец, който разказва историята на Параолимпийските игри.

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти