Меган Маркъл и принц Хари със „строго секретен“ холивудски проект

Меган и Хари
Снимка: Getty

Херцогинята на Съсекс вероятно ще направи завръщане към телевизията, но от другата страна на камерата, и то заедно със своя съпруг.

Според Variety Меган Маркъл и принц Хари предлагат на различни медийни компании в Холивуд собствена идея за телевизионен проект. Засега той е „строго секретен“, а през юни двойката е имала срещи с редица тв мрежи, сред които и NBCUniversal и председателя Бони Хамър, когото Меган познава покрай участието си в „Костюмари“.

Докато все още не се знае дали идеята е за сериал, или предаване, други две неща са ясни: херцогинята няма да играе в него, като източник на Variety твърди, че Маркъл няма намерение да работи отново като актриса. Тя и принц Хари обаче желаят да бъдат продуценти на проекта.

Засега говорителят на кралската двойка отказва да коментира информацията.

Тази година херцогинята на Съсекс вече направи завръщането си към екрана в документалния филм на платформата Disney+ “Elephant” („Слон“). В продукцията, която излезе през април, Меган участваше в дублажа с ролята на разказвач, проследявайки пътуването на майка и нейното малко през пустинята Калахари.

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Преди двойката да обяви оттеглянето си от кралски задължения беше съобщено, че принц Хари ще си партнира с Опра Уинфри за документален сериал, посветен на психичното здраве. По-рано херцогът сподели, че проектът ще разкаже история за „човешкия дух, който се бори от най-мрачните места“ и се надява, че „това може да спаси живот“. Хари и Опра ще бъдат съоснователи и изпълнителни продуценти на сериала, който се очаква да излъчи по Apple TV + тази година.

Принцът участва и в нов документален филм на Netflix – “Rising Phoenix“, който разказва историята на Параолимпийските игри. Продукцията трябва да излезе на 26 август 2020 г.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти