Меган Маркъл и принц Хари този път не разочароваха кралското семейство

Меган и Хари
Снимка: Getty

Херцогът и херцогинята на Съсекс коментираха слуховете, че ще бъдат главни герои в риалити шоу, реализирано като част от сделката им със стрийминг платформата Netflix.

В понеделник британският таблоид The Sun публикува информация, че Меган Маркъл и принц Хари ще участват в поредица, която ще следи филантропската им дейност с камери в продължение на три месеца. Според информацията това щяло да даде на херцогинята възможност да покаже „истинската си същност“.

Меган Маркъл Кейт Мидълтън
Снимка: Getty

Идеята за проекта обаче противоречи на желанието на двойката да води по-дискретен начин на живот – причината двамата да се оттеглят от официалните си задължения като членове на британското кралско семейство. Така и в медии като Majesty новото начинание на Меган и Хари беше определено като „лицемерно“.

Двойката обаче на закъсня с коментар, а неин говорител заяви пред изданието HELLO: „Херцогът и херцогинята не участват в нито едно риалити шоу.“

Представител на Netflix каза пред Press Association: „Двойката вече има няколко проекта в процес на развитие, включително иновативна документална поредица и анимационен сериал, посветен на вдъхновяващи жени, но в момента не разкриваме нито една от програмите.“

Елизабет Втора и останалите членове на кралското семейство вероятно са доволни от опровергаването на слуховете за риалити шоу. Според техен приближен те не са никак доволни от сделката на Меган Маркъл и принц Хари с Netflix, тъй като стрийминг гигантът излъчва сериала „Короната“, който разглежда отблизо личния живот на британската фамилия, а тя не се чувства комфортно от този факт. „Нейната гледна точка е проста, кралските семейства не се продават“, казва източникът на The Sun за мнението на кралицата относно договорът с Netflix.

► Принц Уилям е „бесен“ на Хари, а кралицата не одобрява новите планове с Меган Маркъл?

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти