Принц Уилям е „бесен“ на Хари, а кралицата не одобрява новите планове с Меган Маркъл?

кралско семейство
Снимка: Getty

Последният бизнес ход на Меган Маркъл и принц Хари след е възможно да засили напрежението между между двойката и останалите членове на кралското семейство.

В началото на септември стана ясно, че херцогът и херцогинята на Съсекс са подписали договор със стрийминг платформата Netflix на стойност повече от 100 милиона долара. Двамата ще продуцират игрални филми, сценарии, детски програми, евентуален документален филм за принцеса Даяна, и др.

За съжаление, изглежда, че техните близки в двореца не посрещат начинанието им с ентусиазъм. Според източник на The ​​Sun, приближен на кралското семейство, то е против тази сделка и фактът, че Хари ще си партнира със същата компания, която продуцира „Короната“, посветен на фамилията.

„Уилям и други висши членове се чувстват невероятно неудобно от този сериал и са вбесени, че Хари вече е в партньорство с компанията, която го излъчва“, каза вътрешен човек на изданието. Известно е, че кралското семейство не е особено запалено по „Короната“. И все пак, новият пети сезон на поредицата, който излиза на 15 ноември, ще отразява битката на принцеса Даяна с булимия.

хари уилям
Снимка: Getty/Gulliver

Даяна Спенсър споделя за хранителното разстройство в интервю през 1995 г. за BBC, казвайки: „Това беше симптом на случващото се в брака ми. Виках за помощ, но подавах грешни сигнали, а хората използваха моята булимия като причината: Те решиха, че това е проблемът - Даяна е нестабилна.“

От продуцентската компания Left Bank Pictures, която предоставя „Короната“ за Netflix, казват, че са взели допълнителни предпазни мерки, когато снимат този сезон, и по-специално при сцените с хранителни разстройства.

принцеса Даяна
Снимка: Getty

В изявление се твърди: „Производителите са работили в тясно сътрудничество с благотворителната организация за разстройства на храненето BEAT, за да гарантират, че представянето на булимията на принцеса Даяна през четвърти сезон е едновременно точно и деликатно издържано.“

Според същия вътрешния източник кралското семейство „не би очаквало някой от своите да взема пари, придобити от печалбите на подобни шоу програми“.

Що се отнася до самата Елизабет Втора, в своя подкаст “Royally Obsessed” кралските експерти Робърта Фиорито и Рейчъл Боуи твърдят, че принц Хари и Меган Маркъл е трябвало да поискат одобрение от кралицата за своите бъдещи планове след оттеглянето си.

„През януари те наистина имаха различна представа как ще стане всичко това“, казват Робърта и Рейчъл в подкаста си. Според The Sun след като кралицата не дава зелена светлина за формирането на глобална марка SussexRoyal, двойката е предпочела да не се допитва до Елизабет Втора за договора с Netflix преди новината да стане публично достояние. Причината е, че двамата не са искали тя да осуети плановете им със стрийминг платформата.

Източникът на изданието твърди за кралицата:

„Нейната гледна точка е проста, кралските семейства не се продават и опасността обхваща важни роли извън самата институция. Но познавайки внука си Хари, кралицата щеше да знае, че шансът да разубеди Хари и Меган е малък.“

Разкрития за кралското семейство от биографията на Меган и Хари „Да намериш свободата“

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти