Какво е да имаш 3 деца под 6 години? Отговорът на Блейк Лайвли може да ви откаже

През изминалата година семейството на Блейк Лайвли се увеличи с още един член след като заедно със съпруга си Райън Рейнолдс посрещнаха третото си дете. А как ѝ се отразява това?

На пръв поглед Блейк е сияйна както винаги и леко пухкава, което показва, че не е от знаменитостите, впускащи се в борба за завръщане на предишните килограми веднага след раждането.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#BlakeLively in New York recently. Which look is your favorite? ✨

A post shared by MAISON D’ANGE (@maisondange) on

Тази седмица тя се появи на премиерата на новия си филм “The Rhythm Section” (припомнете си тук), а по-късно гостува и в предаването „Добро утро, Америка“, където беше попитана какво е да имаш три малки деца.

„Това е като да преминеш от 2 към 3000“, казва тя за разликата след появата на третото си дете. „Искам да кажа, децата са толкова много. Доста е откачено. Превъзхождани сме числено и идва вповече.“

„Хората казват, че да преминеш от две на три е същото, нали знаете, не е много трудно – това са хора, които нямат три деца“, шегува се 32-годишната актриса. „Наистина е лудост. Но съм тук.“

Новината, че Блейк Лайвли е родила за трети път, стана ясна в началото на октомври, няколко месеца след самото раждане. В Instagram пост по-късно стана ясно, че бебето е момиче. Лайвли и Рейнолдс имат още две момичета – Инез (родена през 2014 г.) и Джеймс (2016 г.)

Вижте тук най-стилните моменти на Блейк Лайвли от червения килим >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти