Блейк Лайвли отново впечатли със стил на премиерата на новия си филм

Блейк Лайвли
Снимка: Getty

Стилът на Блейк Лайвли винаги прави впечатление! Актрисата за пореден път очарова със стила си, докато излизаше от хотел Crosby Street в Ню Йорк. Лайвли беше в града за премиерата на предстоящия си филм “The Rhythm Section”, но имайки предвид колко блестящ беше тоалетът ѝ, всеки би могъл да се обърка, че е на снимачната площадка.

Изминаха около пет месеца, откакто Лайвли роди третото дете от съпруга си Райън Рейнолдс, което обяснява и защо толкова време странеше от светлините на прожекторите, но това се промени с предстоящата премиера на новия ѝ филм.

Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE Vietnam (@ellevietnam) on

Вдъхновена сякаш от 40-те години, с рубиненочервено червило и небрежна прическа, Лайвли определено даде повод за радост на фотографите и феновете пред хотела. Актрисата носеше разкроен тренчкот с голяма яка в нежно розово, а визията ѝ беше допълнена от тъмночервени ръкавици и високи кожени ботуши. Визията на фаталната жена несъмнено ѝ подхожда, но това, което я направи толкова модерна, бяха златните гердани с много медальони.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by The Rhythm Section (@therhythmsectionmovie) on

За официалната премиера на филма в понеделник вечер Блейк Лайвли заложи на шикозна рокля от черно кадифе с голи рамене и дълбоко деколте. Визията ѝ беше завършена с високи кожени ботуши на Louboutin и черни кожени ръкавици над лактите. За още блясък допринесоха и няколко реда перлени огърлици с изумруден камък.

Още снимки от събитието разгледайте в галерията! 

Към галерията >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти