Създателят на „Костюмари“ призна за намеса на кралското семейство в сериала

Когато се запознава с принц Хари през 2016 г., Меган Маркъл вече е популярно лице от екрана, благодарение на ролята в сериала „Костюмари“ (2011 – 2019 г.)

Наскоро създателят на шоуто Арън Корш говори пред The Hollywood Reporter. В интервюто той разказа за намеса на кралското семейство относно ролята на Меган Маркъл в съдебната драма.

Корш коментира възраждането на популярността на „Костюмари“ в Netflix, посочвайки участието на Маркъл в ролята на Рейчъл Зейн като един от допринасящите фактори за това.

Когато Маркъл за първи път получава ролята, тя не е много известна на публиката. Когато добива световна популярност благодарение на романса си с принц Хари, тя все още се снима в сериала заедно с екранния си съпруг Патрик Дж. Адамс (Майк Рос).

меган маркъл
Снимка: Getty

Арън Корш си спомни, че кралското семейство е „преценявало“ някои части от последния сезон на шоуто, отбелязвайки, че не ставало въпрос за много неща, но имало една промяна в диалога, която той намира за „малко дразнеща“.

„Спомням си, че една беше конкретна реплика от диалога. Семейството на жена ми, когато имат тема за обсъждане, която може да е чувствителна, те използват думата „глупости*“.

*В оригинал думата е „poppycock“ – идиом, който се използва в смисъла на „дрън-дрън“, но буквално се състои на думата „cock”, която в английски език е жаргонен термин за мъжки полов член.

„И така, в епизода Майк и Рейчъл щяха да спорят за нещо и като кимване към моите свекъри, щяхме да я накараме да каже: „Моето семейство би казало „глупости“.“

Репликата обаче не се харесала на кралското семейство, като Корш твърди, че те не искали бъдещата херцогиня на Съсекс да каже тази дума.

„Те не искаха да сложат думата „poppycock“ в устата ѝ. Предполагам, защото не искаха хората да я чуят как казва „cock“, предполага Корш. Той е много разочарован, че се налага да заменят думата.

меган маркъл чарлз
Снимка: Getty

Може би имаше още едно или две неща, но не мога да си спомня“, коментира още той.

Корш поясни, че не знае как представителите на кралското семейство са получили копия на сценария и че самата Маркъл не е била тази, която му се е обадила, за да поиска промяна в диалога.

„Не мога да си спомня. Може да е бил режисьорският продуцент по това време или нейният агент“, сподели той, но подчерта, че ситуацията е била неприятна за всички.

В „Костюмари“ Меган Маркъл си партнира с Патрик Дж. Адамс, Габриел Махт, Сара Рафърти и Катрин Хейгъл от 2011 до 2018 г.

По-рано това лято сериалът постави рекорд за стрийминг в Netflix, след като бе качен на платформата на 17 юни. Преди това изпълнителният продуцент Джийн Клайн отхвърли идеята Маркъл да се върне в поредицата за потенциално продължение.

„Бих предположил, че това просто не е възможно“, каза той пред TVLine по-рано този месец.

меган лили арчи хари
Снимка: Getty, Instagram

В момента Меган и принц Хари живеят в Калифорния с децата си, Арчи, на 4, и Лилибет, на 2. Те се оттеглиха като старши членове на кралското семейство през 2021 г. и се отчуждиха от роднините на Хари през годините след това.

В мемоарите си „Резервният“ принц Хари писа, че брат му Уилям и съпругата му Кейт са били големи фенове на „Костюмари“, но също така са били загрижени от факта, че Маркъл е американска актриса, когато двамата започнали връзката си.

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти