"Тя ме отряза": Стара приятелка на Меган Маркъл разкри как я е променила кралската слава

Понякога се случва така, че когато любовта замае главата ни, обектът на желанията ни обзема всичките ни мисли и забравяме за света около нас, включително за най-близките ни приятели. В резултат на това е възможно да изгубим някои приятелства, защото точно както любовните взаимоотношения, така и приятелските трябва да се подхранват. Оказва се обаче, че Меган Маркъл, настоящата херцогиня на Съсекс, е била безкомпромисна по отношение на най-близкия си приятелски кръг, когато е започвала връзката си с принц Хари. 

Мили Микинтош, приятелка от миналото на Маркъл, разказа в подкаста си "Mumlemmas & More with Millie & Charlie", че Меган е прекъснала всякаква комуникация с нея скоро след като е започнала да излиза с кралска особа.

"Тя ме отряза", разкри Макинтош, обяснявайки, че последната комуникация, която е имала с бившата си близка приятелка, била един студен отговор под формата на текстово съобщение, след като връзката на Маркъл с Хари станала публична.

меган маркъл
Снимка: Getty

„Никога повече не чух нищо от нея и никога повече не ѝ изпратих съобщение, защото имах чувството, че тя някак си ми каза да се разкарам с това съобщение." – разказа Макинтош.

Макинтош, която за пръв път се срещнала с Маркъл при откриването на хотел в Истанбул през 2015 г., каза, че просто искала да се увери, че приятелката ѝ е добре предвид медийното отразяване на връзката ѝ с Хари по това време.

„Знам какво е да имаш много медийно внимание. Може да бъде наистина поразително и може да бъде неприятно, затова ѝ изпратих съобщение и просто казах: „Хей, надявам се, че си добре. Мисля за теб,'" каза Макинтош, добавяйки, че Маркъл е отговорила с „внезапно съобщение“, което не било типично за нито един разговор, който били водили до този момент. 

„Това, което разбрах от онова съобщение, е, че тя може би имаше нужда от малко пространство. Може би трябваше да се успокои, тя беше ядосана, може би беше под голям натиск… Така че не ѝ изпратих съобщение отново… Но очаквах, че ще поддържаме връзка“, каза инфлуенсърката.

33-годишната британка Мили Макинтош, която днес е успешен инфлуенсър, придобива популярност като телевизионна риалити звезда. Тя вярва, че херцогинята на Съсекс я е зарязала, защото не е искала да бъде свързвана с риалити формати: „Какво бих могла да ѝ предложа в този момент? Беше срещнала своя принц. Бях в риалити шоу, така че …".

меган маркъл принц хари
Снимка: Getty/Gulliver

Макинтош също призна, че пренебрежението на Маркъл към нея било затвърдено, когато не е получила покана за сватбата ѝ с Хари през 2018 г.

Макинтош обясни още, че когато за пръв път се срещнала с бившата звезда от „Костюмари“ през 2015 г., те веднага си паснали, прекарали нощта в купони и забавления и след това продължили да поддържат връзка. След запознанството им Маркъл пътувала до Лондон и тъй като не познавала добре града и хората там, Макинтош взела актрисата под крилото си.

Вижте непоказваните лични снимки на Меган и Хари

Прочети още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти