Всичко на показ: как Кейт Мидълтън се спасява от голям гаф

Кейт Мидълтън е синоним на съвършенство и класа. Когато става въпрос за кралски ангажименти, безупречната принцеса на Уелс рядко има дори и косъмче, което да не е на мястото си. От ушитите ѝ костюми с елегантен силует до красивите ѝ рокли с блейзъри, перфектният външен вид на кралската особа e една от причините за нейното въздействащо присъствие.

И все пак дори една бъдеща кралица я сполетяват случайни модни злополуки. През 2016 г., когато тогавашните херцог и херцогиня на Кеймбридж посетиха военния мемориал Портата на Индия в Ню Дели, принцеса Кейт претърпя сериозен моден гаф, който ни напомни за прочутата сцена на Мерилин Монро с развятата бяла рокля над уличната шахта.

По време на събитието, роклята на Кейт беше уловена от вятъра и замалко да причини сериозен повод за срам на кралската особа. Кейт обаче реагира бързо и се справи ловко с достойния за изчервяване момент. 

Принцесата успя да хване подгъва на роклята си точно навреме, за да спести всякакво смущение, докато полагаше венец със съпруга си Уилям. Но майката на три деца беше измъчвана от редица силни пориви на вътъра, които не само вдигаха полата на роклята ѝ в цвят слонова кост във въздуха, но и увиваха косата около лицето ѝ. Какво да се прави, дори и кралските особи не могат да контролират метеорологичните условия.

Като истинска Барби: Кейт Мидълтън е прелестна в розово

Въпреки времето, Кейт се държеше като професионалист по време на мрачната церемония, запазвайки самообладание, докато отдаваше почит на 70 000 индийски войници, загинали в битки за британската армия по време на Първата световна война.

Това не е първият път, в който Кейт е имала сериозни проблеми с вятъра и облеклото си. Още през 2011 г., когато все още беше сравнително нова в кралските дела, силен вятър вдигна късата ѝ жълта рокля по време на посещение на международното летище в Калгари. 

Оказва се, че настоящата принцесата на Уелс има какво да научи по темата от покойната кралица Елизабет II. Според MailOnline кралицата е имала най-гениалния трик, за да избегне подобни модни гафове и той ѝ е струвал само 1,50 паунда. 

Личният дизайнер на бившия монарх, Стюарт Парвин, казва пред Daily Mail, че зашивал тежести за завеси в подгъвите на полите и роклите ѝ, за да ги предпази от особено силни пориви на вятъра. Дизайнерът си набавял този евтин продукт от известната верига универсални магазини Челси.

„Просто поставям няколко тежести в подгъва на нейните рокли и палта и това ги кара да висят красиво." – издава той.

Най-цветните и запомнящи се тоалети на кралица Елизабет

Прочети още за Кейт Мидълтън: 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти