Актрисата Джулия Робъртс крие своите роли от децата си

Остава само да видим дали Джулия ще ни смрази от страх в новата си роля
Снимка: ЕПА/БГНЕС
Носителката на ''Оскар'' Джулия Робъртс изпитвала истински ужас да признае на своите деца, че ще изиграе Злата кралица в най-новата екранизация по приказката на Братя Грим - Snow White (Снежанка).

''Още не съм разказала нито дума за последния ми филмов ангажимент на моите хлапета, защото когато преди време гледахме версията на Снежанка по Уолт Дисни
те плакаха и сънуваха кошмари'', заяви 43-годишната актриса.

Заедно със своя съпруг Дани Модър, с когото са женени от 2002-а, те отглеждат трите им общи деца в лицето на 7-годишните близнаци Хейзъл и Финеус, както и последното попълнение в семейството - 4-годишния Хенри. В момента Робъртс е в кипяща подготовка на лената Snow White, a ролята на Снежанка ще бъде изпълнена от нашумялата напоследък тийнсензация Лили Колинс, която е дъщеря на изпълнителя Фил Колинс. Освен това вече се появиха и фотоси от снимачния процес, показващи нагледно красивите и пищни костюми, в които ще се подвизават актьорите.

''В нашия сюжет няма да има класически джуджета. Тук те са с нови имена и се различават като персонажи от оригиналната история на Братя Грим'', допълни Джулия.

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти