Дженифър Анистън: „Не съм моделът, който майка ми искаше да бъда“

Дженифър Анистън
Снимка: Getty

Edna майка в повечето случаи служи за пример на своята дъщеря, но ситуацията при Дженифър Анистън е малко по-необичайна.

По повод новия си филм „Дебеланата“ (за който ви разказахме тук) актрисата се обръща към детството си, но за да почерпи вдъхновение от обтегнатите отношения със своята майка.

дженифър анистън кортни кокс
Снимка: Getty/Gulliver

В продукцията на Netflix, която ще бъде наличен за гледане след броени дни, Анистън играе майка, печелила конкурси за красота, която се превръща в организатор на такива. Когато дъщеря ѝ с наднормено тегло решава да участва в едно от нейните състезания, ценностите на бившия модел са поставени пред изпитание.

Сюжетът напомня връзката между Дженифър Анистън и покойната ѝ майка – модела Нанси Доу. За отношенията помежду им актрисата споделя пред британското издание “The Sunday Telegraph”:

„Тя беше модел и всичко при нея се въртеше около външния вид, как аз и тя изглеждаме. Не се оказах детето модел, на което тя се надяваше. Наистина се припознах във филма, в това малко момиче, което просто иска да бъде забелязано и обичано от майка, която е твърде заета с неща, които не са от такова значение.“

Нанси Доу има кратка кариера в киното и телевизията през 60-те, а през 1999 г. публикува романа „От майка и дъщеря към приятелки“, в който описва трудните взаимоотношения с Анистън.

Книгата допълнително утежнява връзката ѝ с актрисата, но двете преодоляват отчуждението си малко преди Нанси да почине на 79-годишна възраст през 2016 г.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

#Muere a los 79 años de #edad, #NancyDow, #madre de la #actriz #JenniferAniston.

A post shared by Radio Super Stereo 98.1 FM (@superstereo981) on

Въпреки приликите между сюжета на „Дебеланата“ и действителността Дженифър е доволна от посланието на филма, което „се разграничава от предубежденията в представите ни за красота“ и „нереалистичния идеал, с който обществото ни захранва“.

По темата за външния вид актрисата споделя:

„Моята представа за красота в свързана с това, което ме кара да се чувствам красива – това са хората около мен и животът, който имам. И може би дните, в които косата ми изглежда добре.“

Вижте тук тайните за младост на Дженифър Анистън >>>

Разгледайте тук дома на актрисата >>>

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти