Драма по испански за Крус и Бардем, корона на красотата за Дженифър Анистън и индийско приключение за Графа (Плейлистът на Edna №18)

Пенелопе Крус Хавиер Бардем
Снимка: Getty

Деница Димитрова

За понеделнично зареждане с енергия - заповядайте новия Плейлист на Edna с музикалните парчета и трейлъри от изминалите две седмици, на които си струва да натиснете Play ►.

МУЗИКА

Огнена разходка

Над 5 хиляди километра изминава екипът на Графа, за да заснеме клипа към новото му парче „Огън“. Дестинацията са индийските улици на Мумбай, Джайпур, синия град Джодпур и още, които според изпълнителя пасват най-добре слънчевия текст и музика. Тъкмо с тях препоръчваме да започвате всеки свой понеделник.

От извора на душата

„Печат от моята душа“ е новото от Миро, с което той отново успява да докосне – просто защото песента напълно оправдава заглавието. В нея си личи колко много влага той от себе си, а освен автор на текста, Миро е и режисьор на видеото. В него главен герой е суровата и величествена природа, на която ѝ отива и изпълнението на Теодосий Спасов.

Внимание, внимание

Петнайстият студиен албум на великата Марая Кери официално е тук и ни призовава за внимание с парчето, дало името на албума – “Caution”. Фенове и критици вече го хвалят за това, че в него R’n’B дивата успява да звучи едновременно класически и свежо, без многото музиканти, които участват в създаването да обезличат стила ѝ, както преди се е случвало. 4 години след предишния ѝ албум сега общо 10-те песни може и да ни идват малко, но си струват.

КИНО

Драма по испански

След „Да обичаш Пабло“ Пенелопе Крус и Хавиер Бардем се събират и за „Всички знаят“ на двукратния носител на „Оскар“ Асгар Фархади. Във филма Лаура се връща в родното си село за сватбата на своята сестра, но дъщеря ѝ изчезва във вечерта на празненството. Инцидентът ще извади наяве стари тайни, които не са толкова незнайни, колкото на героите им се иска. Някои от вас сигурно вече са го гледали по време на „Киномания“, а останалите ще трябва да почакат известно време, докато се завърти пак по кината.

Битка за повече от корона

„Дебеланата“ разказва за младата Уилоудийн, чиято майка е кралица на красотата. И тъй като думата „бивша“ не важи съвсем пред титли като тази, Роузи Диксън (в ролята – Дженифър Анистън)  продължава да се изживява като звезда, но вече като организатор на конкурсите за красота в тексаското си градче. Един ден Уилоудийн решава да се включи в конкурса, напук на обичайните мерки на участничките, като се опитва да промени представите за красота на връстничките си, а може би и тези на майка си.

Класиката оживява

Към причините да очакваме пролетта с детска радост добавяме и „Дъмбо“. С изключение на животните, за първи път ще видим историята да оживява с актьори, вместо рисунки, а сърцата ни вече се топят при вида на малкото слонче. Режисьор на филма е Тим Бъртън, но сме доволни, че версията не изглежда толкова мрачна, колкото обичайният му почерк. Дали наистина е така, ще се убедим в края на март в компанията на Колин Фарел, Ева Грийн, Майкъл Кийтън, Дани ДеВито.

ОЩЕ

Урок по шведски

Времето навън вече предразполага към зимно настроение и уют, с каквито асоциираме и северната родна земя на Александър Скарсгард. Актьорът и сп. Vanity Fair ви предлагат безплатен видео урок по шведски жаргон, с който да блеснете в чужбина, а защо не и пред някой от четримата братя Скарсгард.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти