Да засияеш в бяло на 70: Бриджит Макрон го може! Вижте я заедно с Олена Зеленска във Вилнюс

Бриджит Макрон Олена Зеленска
Снимка: Getty

Френски шик и украинска елегантност демонстрираха първите дами Бриджит Макрон и Олена Зеленска по-рано тази седмица във Вилнюс.

Столицата на Литва беше домакин на срещата на НАТО на върха, а за вечеря в Президентския дворец Макрон и Зеленска придружиха своите съпрузи.

За събитието Бриджит Макрон се появи в бяла миди рокля. Семплият модел по тялото беше разчупен с релефни елементи по плата и яка тип поло. Съпругата на Еманюел Макрон, която през април навърши 70 години, продължава да поддържа фината си фигура, като визията ѝ този път беше завършена с прибрана на кок коса, аксесоари в черно и бижута, сред които масивна гривна, часовник и висящи обеци с камъни.

Бриджит Макрон сияе в бяло за Срещата на върха на НАТО във Вилнюс

Френската първа дама изглеждаше радостна да види президента и първата дама на Украйна. Олена Зеленска също изглеждаше щастлива в компанията на г-жа Макрон, като заедно със съпруга си Володимир Зеленски бяха заснети да се смеят и шегуват при разговора си с Бриджит.

45-годишната съпруга на украинския президент заложи на синьо облекло. Костюмът ѝ от две части включваше блуза с асиметрично деколте, обсипано с нежни бели птици, и пола. Олена носеше чифт кожени обувки в телесен цвят, а русата ѝ коса, разделена на страничен път, се спускаше на вълни.

Олена Зеленска в елегантен син костюм

Срещата на върха във Вилнюс се проведи между 11 и 12 юли във Вилнюс, столицата на Литва. Редица световни лидери се събраха, за да обсъдят продължаващата руска инвазия в Украйна, както и перспективите за членство на Украйна и Швеция в НАТО. Освен Зеленски и Макрон, други присъстващи лидери бяха британският министър-председател Риши Сунак, президентът на САЩ Джо Байдън, австралийският премиер Антъни Албанезе и Фумио Кишида, министър-председателят на Япония.

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти