Две силни дами: Кейт Мидълтън се срещна с Олена Зеленска в Бъкингамския дворец

Кейт Мидълтън проведе специална аудиенция с първата дама на Украйна Олена Зеленска в Бъкингамския дворец в неделя в новата си роля на принцеса на Уелс.

40-годишната принцеса на Уелс и съпругата на украинския президент Володимир Зеленски бяха уловени да разговарят задълбочено на снимка, която беше публикувана след личната им среща.

44-годишната Зеленска ще присъства на погребението на кралицата в понеделник от името на Украйна. Тя е сред 500-те високопоставени личности и световни лидери, които пътуваха до Лондон, за да отдадат почитта си на покойния монарх на нейното погребение.

Олена Зеленска е в Лондон за погребението на кралица Елизабет Втора

Предполага се, че президентът Зеленски, който беше похвален от членове на кралското семейство за неговото лидерство на фона на инвазията на Русия в Украйна, ще остане в Украйна. Съобщава се, че руският президент Владимир Путин не е бил поканен на погребението на кралица Елизабет.

Кейт и съпругът ѝ принц Уилям по-рано казаха, че „застават с целия народ на Украйна“.

Президентът Джо Байдън и първата дама Джил Байдън също отдадоха почитта си на кралица Елизабет преди държавното погребение на покойния монарх в понеделник. В неделя Байдън посетиха ковчега на кралица Елизабет, който лежи в Уестминстър Хол в Лондон.

Семейство Байдън също се подписа в официалната книга за съболезнования за Нейно Величество в историческата къща Ланкастър близо до Бъкингамския дворец. Президентът на САЩ ще се присъедини към крал Чарлз и други лидери и кралски особи от цял свят за прием в двореца в неделя вечерта. 

► Защо Меган Маркъл и принц Хари не са поканени на приема в Бъкингам тази вечер?

Джил и Джо Байдън отдадоха чест на кралица Елизабет II

Стотици хиляди хора се струпаха покрай ковчега на покойния монарх от сряда насам. В петък четирите деца на кралицата - крал Чарлз, принцеса Ан, принц Андрю и принц Едуард - проведоха тържествено бдение около ковчега на майка си. ► Исторически момент: четирите деца на Елизабет II се събраха за тържествено бдение пред ковчега на майка си

Чарлз, Ан, Андрю и Едуард на тържествено бдение за покойната кралица

В събота внуците на кралицата - включително принц Уилям и принц Хари - направиха същото. ► Отново рамо до рамо: Хари и Уилям облякоха униформи и поведоха бдението в памет на кралицата

Всички внуци на кралица Елизабет се събраха за бдение около ковчега ѝ

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти