Ръка за ръка в тъгата си: Меган Маркъл беше неотлъчна подкрепа за принц Хари по време на службата за кралицата

Меган Маркъл беше неотлъчно до съпруга си, за да му предложи подкрепата си след службата за кралица Елизабет II в Уестминстър Хол в сряда. След емоционалната церемония, която започна с шествие на ковчега на кралицата от Бъкингамския дворец до Уестминстърското абатство, кралското семейство излезе заедно от църквата.

След 20-минутната церемония херцогът и херцогинята на Съсекс се хванаха за ръце, докато вървяха зад принц Уилям и Кейт Мидълтън.

► Символика в скръбта: как Меган Маркъл почете кралицата, а Кейт Мидълтън подкрепи Камила

Това беше наистина емоционален следобед за кралското семейство и особено за принц Хари, който се разплака по време на церемонията и беше уловен от камерите да бърше очите си, докато държеше програма.

И принцовете плачат: Меган и Хари ръка за ръка на службата за кралицата

По време на трогателната служба, водена от архиепископа на Кентърбъри, Меган също не успя да скрие емоциите си и беше видяна да въздиша дълбоко, докато ковчегът на кралицата минаваше покрай нея. В знак на уважение Меган направи реверанс в края на службата. Кралските дами обикновено правят реверанс, ако виждат монарха за първи път за деня, а поздравът на мъжете обикновено е лек поклон с глава.

► Бъкингам се прости с кралицата: наследниците на Елизабет я изпращат в последното ѝ пътуване

Емоционалният следобед на кралското семейство започна, когато Хари се присъедини към брат си принц Уилям, баща им крал Чарлз III и неговите братя и сестри, докато вървяха зад ковчега, носещ кралицата от Бъкингамския дворец до Уестминстърското абатство, където тя ще бъде положена за четири дни, в които всеки ще може да се поклони.

Уилям, Хари, Кейт и Меган заедно в скръбта

В понеделник, 19 септември, те ще се съберат отново за погребението на покойния монарх в Уестминстърското абатство. Службата вероятно ще бъде изключително емоционална, докато кралското семейство се сбогува с кралица Елизабет II.

Кралицата напусна завинаги Бъкингам

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти