Над 60 и все така фина: вижте стила на Бриджит Макрон, олицетворението на френската елегантност, през годините

колаж Бриджит Макрон
Снимка: Getty

След преизбирането на френския президент Еманюел Макрон очакваме съпругата му да остане под светлините на прожекторите още четири години.

Със своята ненатрапчива елегантност Бриджит Макрон е сякаш олицетворение на френската красота – непреходна и фина.

69-годишната първа дама на Франция обича да залага на костюми, поли и рокли с дължина над коляното, която подчертава тънката ѝ фигура, а съдейки от нейните публични появи, сред любимите ѝ цветове са преобладаващите черно, бяло и синьо.

Вижте в галерията някои от най-запомнящите се моменти на Бриджит през последните години и намерете вдъхновение за французойката в себе си!

Деловата елегантност на Бриджит Макрон през годините

Сред едно от най-добрите попадения е костюмът на Louis Vuitton в бебешко синьо, с който тя официално започна изявите си като президентша. Бриджит се появи с тази визия в деня, когато нейният съпруг встъпи в длъжност – 14 март 2017 г.

Бриджит Макрон - очарователна в бебешко синьо (2017 г.)

Първата дама на Франция може и да се придържа към характерен почерк, но от време на време успява да го разчупи с нещо по-нестандартно. Пример за това е този нетрадиционен костюм, в който белият цвят е съчетан с черния под различен ъгъл.

Елегантност в черно и бяло: Бриджит Макрон (среща на Г-20 в Хамбург, 2017 г.)

Бялата минирокля, с която Бриджит Макрон посрещна Мелания Тръмп в Париж през 2017 г., е пример за типичната кройка и дължина, която французойката предпочита. И не можем да отречем, че подобен минимализъм ѝ отива!

Бриджит Макрон с бяла минирокля в Париж (2017 г.)

Превъртаме времето напред четири години по-късно и ето че през април 2022 г. първата дама на Франция се появи с два тоалета за деня на президентските избори. За да даде своя глас, Бриджит пристъпи в бяла риза и бежов костюм с асиметрично закопчаване в горната част.

Бриджит Макрон облече светъл костюм за президентските избори във Франция (24 април 2022 г.)

След победата на Еманюел Макрон вечерта двойката се появи с визии в еднакъв цвят пред привържениците на президента. Костюмът на Бриджит се отличаваше със сребристи елементи при закопчаването, включително на яката.

Координирани в тъмносиньо: Бриджит и Еманюел Макрон отпразнуваха преизбирането на френския президент

Прочетете още:

 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти