„Децата ме направиха по-уверена в себе си“: признанието на Блейк Лайвли за трите ѝ дъщери

Актрисата разкри за израстването си в ново интервю за Forbes, споделяйки, че децата ѝ са ѝ помогнали да се почувства по-сигурна в себе си и в професионалните си занимания. Лайвли има три дъщери – 7-годишната Джеймс, 5-годишната Инес и 2-годишната Бети, със съпруга си Райън Рейнолдс.

Лайвли сподели пред изданието, че с развитието на кариерата ѝ се чувствала „все по-малко и по-малко удовлетворена“ от липсата на „авторство“ в работата си.

„След като родих децата си, това стана още по-дълбоко, защото времето ми беше още по-ценно“, сподели тя. „Но също така мисля, че да имам деца ме накара да се чувствам много повече в кожата си. Никога не съм се чувствал по-спокойна в собственото си тяло или по-уверена. Не казвам, че не ме спохождат съмнения – напротив, поне по милион пъти на ден, но просто се чувствам невероятно спокойна.“

Райън Рейнолдс Блейк Лайвли
Снимка: Getty/Gulliver

Освен това тя спомена, че дъщерите ѝ влияят върху видовете проекти, които избира да предприеме сега.

„Просто мисля, че израстването, раждането на деца, всички тези неща ме накараха да се чувствам така, сякаш искам да правя само проекти, при които мога да имам наистина смислено сътрудничество и авторство“, продължи Лайвли. „Когато казвам авторство, нямам предвид, че се опитвам да бъда единствения лидер или гений. Няма нищо по-лошо за мен от това и аз също не вярвам наистина в това. Вярвам в наистина ценното сътрудничество и точно от него получавам удовлетворението си тези дни и никога не съм била по-щастлива в професионален план.“

Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Една от последните ѝ публични появи направи огромно впечатление с блясъка и посланието си. Блейк Лайвли се появи на червения килим на тазгодишната МЕТ гала, облечена с невероятна рокля в меден цвят на Atelier Versace, а малко след това актрисата и нейните асистенти направиха неочакванa трансформация точно по средата на килима.

Нейната рокля, украсена с голяма панделка, се превърна в синя сензация, докато асистентите ѝ помагаха да я „разопаковат“ на червения килим.

„Пристигнах в мед и след това, също като класическата архитектура на Ню Йорк, патинирах“, сподели актрисата за своето представяне.

Тазгодишната тема на МЕТ гала беше „В Америка: Антология на модата“, но Лайвли постави свой собствен обрат, като представи Ню Йорк и се съсредоточи върху „архитектурата, а не само върху модата“. Припомнете си повече ТУК ►►►

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс блестят на МЕТ гала

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти