Блейк Лайвли не пропусна да се пошегува с прическата на Райън Рейнолдс

райън рейнолдс
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Докато някои знаменитости пътуват или си купуват нови имения по време на пандемията от коронавирус, други се опитват да запазят себе си и другите, като публикуват забавни снимки в социалните мрежи, заради което сме им много благодарни!

Като Блейк Лайвли, за която всички знаем, че има навика да се шегува със съпруга си Райън Рейнолдс, винаги когато получи възможност. И за щастие, тя намери нова възможност да го направи през уикенда, когато публикува снимка на кокетната опашка на Райън, която можем да предположим, че е резултат от липсата на фризьор по време на карантината.

Райън Рейнолдс под карантина с 3 дъщери: "Тази сутрин правих рокли от тоалетна хартия" >>>

Блейк Лайвли Райън Рейнолдс
Снимка: Instagram/blakelively

Актрисата написа под снимката: „Предизвиквам ви да си спомняте за това всеки път, когато го видите до края на вечността.“

Разбира се, Райън, чието основно занимание е да се шегува с хората (и най-вече с Блейк), не пропусна да отговори да предизвикателството. Той сподели историята на съпругата си с надпис: „Очевидно контролът ти на раждаемостта не работи, така че...“.

Блейк Лайвли Райън Рейнолдс
Снимка: Instagram/blakelively

Докато си стоят у дома, заради пандемията, Райън и Блейк също така правят дарения, за да помогнат в борбата с COVID-19. Миналия месец те дариха 1 милион долара на хранителни банки. Според “Daily Mail” двойката също така е помогнала с 400 000 долара на болниците в Ню Йорк, а докато трае извънредното положение, марката джин на Райън “Aviation Gin” дарява 30% от приходите си на бармани, които са безработни, заради до коронавируса.

Браво! Едно от най-обичаните звездни семейства направи голямо дарение >>>

Женени от 2012 г., Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са родители на три дъщери – Джеймс (5 години), Инес (3 години и половина) и малко момиченце, родено в края на 2019 г., чието име все още не е разкрито.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

I picked a good one. Happy birthday @vancityreynolds 🎈

A post shared by Blake Lively (@blakelively) on

Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

 

Още за любимата двойка:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти