Райън Рейнолдс под карантина с 3 дъщери: "Тази сутрин правих рокли от тоалетна хартия"

Райън Рейнолдс Блейк Лайвли
Снимка: Getty/Gulliver

В момента Райън Рейнолдс и семейството му правят точно това, което и всички останали хора по света - стоят си вкъщи. Актьорът се е посветил на самоизолация с трите си дъщери, съпругата си Блейк Лайвли и тъщата. Признава, че мъжката компания никак не му липсва, напротив - включва се в "женските" забавления с нескрито удоволствие.

Браво! Едно от най-обичаните звездни семейства направи голямо дарение >>>

"Харесва ми да прекарвам време с момичетата", признава гордият баща на 5-годишната Джеймс, 3-годишната Инес и 8-месечното бебенце, чието име още не знаем.

"Те обичат да правят рокли, искат да се обличат в цикламено всеки ден, така че и аз правя точно това. Тази сутрин правих рокли от тоалетна хартия, които много харесаха."

"Опитваме се да направим преживяването възможно най-образователно, но през по-голямата част от времето пия", шегува се Райън.

Актьорът сподели, че целият му ден е зает с дистанционното обучение на децата и градинарство. А освен това Блейк Лайвли трябва скоро да го подстриже:

"Вече го е правила и преди. Отне поне два часа и половина, а крайният резултат изглеждаше така, сякаш е постигнат само с помощта на запалка или шкурка."

Още по темата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти