Тейлър Суифт разкри как се казва третото дете на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Тейлър Суифт
Снимка: Getty

Напоследък Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс запазват особена дискретност около семейството си. През изминалата година новината, че актрисата е в очакване на третото си дете стана ясна, когато тя се появи в напреднала бременност, а почитателите им научиха за раждането месеци по-късно.

► Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс посрещнаха третото си дете

Оттогава насам Блейк и Райън все още не бяха споделили публично как ще се казва тяхното бебе №3, но новият албум на Тейлър Суифт задоволи и това любопитство.

Тейлър Суифт
Снимка: Getty

Преди броени дни 30-годишната изпълнителка издаде изненадващо новия си албум “Folklore”, написан по време на социалната изолация. По-наблюдателните фенове забелязаха, че в парчето “Betty” се пее за три момичета – Инез и Джеймс, както се казват двете по-големи дъщери на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, съответно на 3 и ½ и 5 г., и Бети.

Оттам слушателите бяха наведени на мисълта, че певицата, която е близка приятелка с актьорите, е включила в текста на песента имената на техните дъщери. Представители на двойката все още не са дали коментар, но източник на People, запознат със ситуацията, потвърждава, че песента отчасти е кръстена на новороденото дете на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Снимка: Getty

Това не е първият път, в който приятелството между тях и Тейлър Суифт си проличава в творчеството на изпълнителката. През 2017 г. тя включи гласа на 2-годишната тогава Инез в началото на песента “Gorgeous”. Идеята се родила, когато певицата била на плажа със семейството, а докато изпълнява песента на китара, Джеймс започнала да повтаря отново и отново името на песента.

Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти