Зашеметяващото завръщане на Блейк Лайвли, приказната Пенелопе Крус и още прекрасни моменти от червения килим напоследък

червен килим колаж
Снимка:

С напредването на дните от календара за 2022 червеният килим става все по-оживено място, което означава повече впечатляващи визии!

През последните години Блейк Лайвли се появава рядко под светлините на прожекторите след раждането на третото си дете, но през февруари 34-годишната актриса присъства на две събития в пълния си блясък.

За премиерата на мюзикъла “The Music Man” на Бродуей любимата ни блондинка избра елегантно съчетание от Sergio Hudson в лилаво – костюм и сатенена риза. На червения килим Лайвли позира и със съпругата на Хю Джакман, който е в главната роля от мюзикъла.

Вижте снимки в галерията тук:

Блейк Лайвли: безупречна в цвят лилав

Дни по-късно Блейк се появи за ревю на Michael Kors по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. За да види есенната колекция за 2022 г., актрисата облече изрязан топ, пола и сако в бебешко синьо. Въпреки невинния цвят това стилно съчетание от три части е доста секси, а видът ѝ бе завършен със сандали и чантичка в същия цвят. За допълнителен холивудски блясък косата на Лайвли бе стилизирана на вълни.

Блейк Лайвли със стилна визия в бебешко синьо

След като с играта си в „Паралелни майки“ Пенелопе Крус получи номинация за „Оскар“, актрисата присъства на испанския еквивалент на престижните отличия. От наградите „Гоя“ тя не си тръгна със статуетка, но впечатли с романтична визия, обличайки рокля на Chanel с апликации и обемна долна част.

Прибраната назад коса придаваше младежки вид на 48-годишната актриса и даваше възможност на дългите обеци с флорален елемент да изпъкнат.

Приказка от Chanel: Пенеполе Крус на наградите „Гоя“

Като посланик на марката, не е изненада, че Пенелопе за пореден път отново заложи на Chanel и за испанската премиера на филма “Competencia Oficial”, в който си партнира с Антонио Бандерас. На червения килим в Мадрид актрисата се появи с рокля в бяло и черно, чийто принт преплита инициалите на марката. Дължината на роклята, свободните ръкави и яката обаче са детайлите, които най-много ни допадат.

Пенелопе Крус в черно и бяло и в компанията на Антонио Бандерас

Вижте в галерията тук останалите звездни визии, които ни впечатлиха:

Още най-добри звездни визии от последните седмици

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти