Стил, класа, изящество: Адел триумфира с елегантна визия и 3 награди „Брит“

Модата и класата на червения килим се завръщат, с любезното съдействие на Адел!

Певицата внесе блясък и стил на червения килим на наградите „Брит“ 2022 с впечатляваща черна кадифена рокля с дълги ръкави. Персонализираното творение на Giorgio Armani Privé включва дълбоко V-деколте от тюл на точки и тюлен шлейф, който започва като панделка на гърба ѝ и елегантно се спуска до земята. Тя добави обеци с диамантени капки от Lorraine Schwartz и диамантен пръстен и, разбира се, нейната запазена марка – котешка очна линия.

Адел спечели три награди на церемонията във вторник вечер, включително изпълнител на годината, албум на годината за “30” и песен на годината за “Easy on Me”.

Адел награди Брит
Снимка: Getty

Певицата по-рано разказа за чувството, че е преминала през „ада и обратно“, докато създава “30”, четвъртия ѝ студиен албум, който беше издаден след шестгодишно прекъсване.

По-уверена от всякога: Адел зашеметява в две фотосесии за Vogue ►►►

„Сякаш този албум наистина ми помогна. Наистина, наистина“, сподели тя пред Зейн Лоу в интервю за Billboard. „Осъзнах, че всъщност не харесвам това, което съм. И мисля, че просто наистина се впуснах, както повечето други човешки същества, особено на моята възраст, наистина просто се впуснах през емоциите. Трябваше да стигна до там. Не отварях очите си и виждах какво всъщност се случва в момента и се наслаждавах на света около мен и подобни неща. И наистина мисля, че някои от песните в този албум биха могли да помогнат хора, наистина да променят живота на хората. И смятам, че песен като “Hold On” всъщност може да спаси няколко живота. Наистина, наистина го мисля.“

По време на паузата в кариерата си певицата се раздели със своя съпруг Саймък Конеки, от когото има син на име Анджело, роден през 2012 г. 33-годишната изпълнителка сподели пред Vogue, че не е имало конкретно събитие, довело до развода ѝ, но въпреки това се е почувствала „засрамена“, че бракът ѝ не е провървял.

Адел, която не отслабва за отмъщение: „Хората обичат да изобразяват разведената жена като превъртяла“ ►►►

Разгледайте още снимки на Адел от червения килим и изпълнението ѝ на наградите „Брит“:

Адел триумфира на наградите „Брит“

Прочетете още за Адел:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти