Адел отново показа стройната си фигура, реакцията на феновете този път е различна

Поп певицата Адел беше атакувана в социалните мрежи, след като публикува в Instagram своя снимка с бикини в цветовете на ямайското знаме и с прическа в африкански стил с възли банту.

Снимката е направена за карнавала в Нотинг Хил, Лондон. Известният карнавал на карибската култура се провежда по традиция през последния уикенд на август, но тази година за първи път е виртуален от 54 г. насам заради пандемията от Covid-19.

32-годишната поп звезда е родена в Нотинг Хил, но сега живее в Лос Анджелис. Снимката е направена в градината на нейното имение в Бевърли Хилс.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy what would be Notting Hill Carnival my beloved London 🇬🇧🇯🇲

A post shared by Adele (@adele) on

В социалните мрежи Адел беше обвинена в културна апроприация или присвояването на култура. Някои хора, особено в САЩ, се отнасят осъдително към това бели хора да използват елементи от други култури.

"Белите хора не трябва да носят възли банту по никакъв повод. Точка", пише потребител в социалните мрежи, а друг направо изказва мнение, че Адел трябва да бъде пратена в затвора.

Колеги на певицата и британски политици я защитиха.

"Целият този шум е плод на неразбиране на духа на карнавала в Нотинг Хил с неговите традиции. Адел е родена в Нотинг Хил и го чувства като никой друг. Благодаря ти, Адел! Не обръщай внимание на хейтърите", написа в Туитър Дейвид Лами, чернокож депутат лейбърист.

Звездите, които трябваше да отслабнат, за да успеят в Холивуд

Наоми Кембъл подкрепи Адел с емотикони.

"Пълни глупости! Тя изглежда страхотно", реагира известният британски телевизионен водещ Пиърс Морган в шоуто си.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти