Защо феновете на Адел са убедени, че певицата има нова любов?

Адел
Снимка: Getty

Ако и ти като нас обичаш Адел, вероятно чакаш с нетърпение музикалното ѝ завръщане до края на тази година и стискаш палци певицата да бъде отново щастливо влюбена. И ако за първото все още няма новини, то в личен план може би има известна яснота, съдейки по профила на изпълнителката в Instagram.

Докато все още се намира в изолация, Адел сподели снимка от вечер вкъщи, която тя прекарва в гледане на свой концерт в Гластънбъри от 2016 г. „След 5 сайдера“, написа британската певица в публикация, а на втората снимка виждаме, че дори е облякла роклята си от въпросното събитие.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

5 ciders in 👌🏻

A post shared by Adele (@adele) on

Причината за спекулации обаче не са самите кадри, а един от коментарите под тях. Британският рапър Скепта, за чиито отношения с Адел имаше слухове още в края на миналата година, написа: „Най-после получих паролата ти за Instagram”. Това накара феновете на певицата да предположат, че самият той е направил снимките, а ако съдим по думите му – също и публикувал през профила на Адел. Самата тя отговаря на коментара му с намигващ емотикон и червено сърце, пише Cosmopolitan.

Имайки предвид дискретността, която носителката на „Грами“ обикновено пази около личния си живот, ще трябва да почакаме, за да разберем дали наистина в нейния живот има нов мъж след раздялата със съпруга ѝ Саймън Конеки през 2019 г., ако твърденията на The Sun от октомври миналата година се потвърдят.

Скепта
Снимка: Getty

По това време анонимен източник на изданието сподели, че Адел и Скепта имат близки отношения и са установили „специална връзка“ след раздялата с предишните си партньори. „Някои от техните приятели се надяват и предвиждат, че един ден могат да бъдат страхотна двойка“, казва още той.

Най-страхотните мисли на Адел

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти