Забавна, красива и талантлива: Адел с първа поява пред публика след 3-годишна пауза

Адел
Снимка: Getty

Певицата Адел се пошегува с драстичното си отслабване, пя и се превъплъти в призрак по време на дебюта си като водеща на телевизионното шоу „На живо в събота вечер“ по NBC, съобщи dariknews.bg. 

Въпреки очакванията на почитателите си, че ще представи нов албум или ще обяви датата на излизането му в предаването, 32-годишната Адел не го стори. Преди дни тя написа и в Инстаграм, че в предаването ще се концентрира изцяло върху ролята си на водеща.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

👏 @adele 👏 📸: @maryellenmatthewsnyc

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl) on

Адел не е издавала албум от пет години, а предишната ѝ поява по американска телевизия беше преди три години, на церемонията за наградите „Грами“ през 2017 г. Възходът на кариерата ѝ в САЩ започна преди дванадесет години именно след гостуването ѝ в „На живо в събота вечер“.

„Знам, че изглеждам доста по-различно в сравнение с последния път, когато сте ме виждали. но всъщност причината са ограниченията заради COVID-19. Трябваше да пътувам и се наложи да взема само половината от себе си и това е половината, която избрах да доведа“, пошегува се певицата, когато се появи в студиото.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Adele gives love another shot.

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl) on

Адел призна, че била много уплашена едновременно да води шоуто и да пее, но все пак запя по време на един от скечовете. В друг пък влезе в образа на призрак, а след това се превъплъти и в англичанка, тайно пристрастена към книги за оцветяване, която пита врачка какво бъдеще я очаква. „Не виждам концерти през 2020 г. Само оцветяване“, пророкува ѝ гадателката, изпълнена от комедийната актриса Кейт Маккинън.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Where were the psychics at in 2019?!

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl) on

По време на деветдесетминутното шоу гост на Адел бе певицата, известна с псевдонима Her.

Най-страхотните мисли на Адел

Адел посвети епизода на шоуто на всички хора, които са на първа линия в борбата срещу пандемията от коронавирус, а част от тях бяха поканени да бъдат гости в студиото в Ню Йорк при спазване на социална дистанция.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Okay.

A post shared by Saturday Night Live (@nbcsnl) on

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти