Пълна промяна: Адел демонстрира стройна фигура след развода

Адел
Снимка: Getty

Макар винаги да сме харесвали Адел във всеки един неин период, заради страхотния ѝ глас, чувство за хумор и харизматично излъчване, няма как да отречем, че в момента певицата изглежда невероятно

Британската певица Адел е свалила около 10 килограма според “Us Weekly”. Макар винаги да е изглеждала страхотно, дори с по-пищни форми, тя показа значително по-слабата си фигура на рождения ден на Дрейк на 23 октомври.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by AdeleHero (@adelehero) on

На партито Адел смая всички с дълга черна рокля с голи рамена, черни токчета и елегантна конска опашка. Тя сподели своя снимка в Instagram, на която се вижда, че не се е отказала от запазената си марка – ретро грим с извита очна линия, нежно червило и големи обеци, а надписът на снимката гласи: „Преди плачех, но сега се потя“.

Забавно изказване в типичния хумористичен стил на певицата или нещо повече се крие между редовете? Както знаете, Адел се разведе със съпруга си Саймън Конеки преди няколко месеца – двамата бяха заедно 7 години, сключиха тайно брак през 2017 и имат 7-годишен син Анджело Адкинс. Отслабването ѝ се случва малко след раздялата, така че много от феновете ѝ смятат, че певицата е намерила утеха в спорта и поддържането на добра фигура за повече самочувствие.

Вижте в галерията някои от най-вдъхновяващите цитати на Адел и как се промени тя през годините! >>>

На Хелоуин пък Адел събра всички погледи с елегантния си костюм на капитан Хук на традиционното парти на Леброн Джеймс. Облечена в червен леопардов гащеризон и с дълга къдрава перука, съчетана с драматичен грим и голяма шапка, Адел отново впечатли със стройната си фигура.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Chantel (@telltell_heart) on

Певицата сама признава, че новият ѝ режим включва кардио, пилатес и дори планинарство, но основната ѝ цел не е просто загубата на тегло, а здравето и идеята да се чувства добре в кожата си, заради здравословния начин на живот. 

Вижте в галерията някои от най-вдъхновяващите цитати на Адел и как се промени тя през годините! >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Summer 2019 💫

A post shared by Adele (@adele) on

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти