Трогателна изненада разплака Адел по време на концерт

Промотирайки новия си албум “30”, Адел изнесе особено емоционално шоу, в чиято публика присъстваше и един специален човек, когото певицата не е виждала от 20 години.

Да започнем отдалеч: “An Audience With…” е формат, в който на сцената в лондонската зала „Паладиум“ участва певец или комедиант. Освен изпълненията на живо, домакинът получава въпроси от своите звездни гости.

В случая на Адел изненадата дойде от микрофона на актрисата Ема Томпсън, която попита изпълнителката дали в детството ѝ е имало човек, който я е вдъхновявал и окуражавал.

„Имах учител в „Честнът Гроув“, който преподаваше английски, госпожица Макдоналд“, отговори Адел. „Тя ме запали много по литературата. Винаги съм била вманиачена по английския и очевидно сега пиша текстове на песни. Но тя изпълняваше също и улични танци. Беше ме твърде страх, за да се включа.“

„Тя беше толкова готина, толкова ангажираща. Наистина ни караше да се интересуваме и знаехме, че я е грижа за нас“, сподели още звездата. „Беше просто толкова готина. Носеше златни гривни и златисти пайети.“

За изненада на всички, и най-вече на Адел, се оказа, че любимата ѝ учителка е в залата. „Толкова се гордея с теб“, каза след като се качи на сцената Макдоналд, вече госпожа и с две деца, а Адел не скри възхитата си, че жената, която не е виждала от две десетилетия, не се е променила на външен вид.

Емоционалният момент предизвика сълзи не само между двете, но и при останалите в залата и пред екраните. Вижте целия откъс във видеото долу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ITV (@itv)

„Благодаря ти, че ме помниш“, каза Макдоналд на своята възпитаничка, която отвърна: „Ти наистина промени живота ми“ и „Все още пазя тетрадките си от времето, когато ми беше учителка.“

Двете се разделиха от сцената, обещавайки си да разменят телефони, а Адел се извини, че трябва да направи пауза, за да оправят грима ѝ. Певицата обаче извика на сцената комика Алан Кар, който трябваше да изпълни вместо нея песента “To Make You Feel My Love”.

Седмица по-рано по CBS бе излъчен концертът “Adele One Night Only”, придружен и от интервю с Опра Уинфри. Припомнете си тук„Те ме спасиха“: Адел с откровения за бившия си съпруг и детето им пред Опра Уинфри

Вижте тук снимки от изисканото събитие и най-важното, което научихме от разговора >>>

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти