Адел - неузнаваемо слаба и с нова изненадваща звездна половинка?

Адел
Снимка: Billboard

Нови снимки на талантливата певица Адел предизвикаха вълна от реакции в социалните мрежи. 

Британската суперзвезда бе заснета от папараци на плажа на карибския о-в Ангуила. Звездата е облечена с черна къса рокля на точки, но не това направи впечатление, а колко много е отслабнала.

Още лятото на 2019 г. стана ясно, че Адел се е заела сериозно с тренировки. Тогава близък до звездата сподели, че изпълнителката на Hello започнала да ходи на пилатес, който я кара да се чувства прекрасно. Този метод за засилване на мускулите и гъвкавостта е много популярен сред знаменитостите.

Звездата е успяла да свали близо 20 кг, пише "Мирър" (Mirror) с тренировките, но и с доста здравословен начин на хранене. 

Някои от почитателите на певицата я хвалят, но други се притесняват и се надяват зад промяната да няма здравословен проблем.

Друга любопитна част от ваканцията на звездата бе компанията, с която беше на острова, а именно не по-малко известният ѝ колега Хари Стайлс, който преди години бе част от момчешката банда One Direction. Веднага тръгнаха слухове, че между двамата има нещо повече от приятелство, но до момента няма такива доказателства, освен общата им почивка.

Предстои да разберем дали Адел е продължила напред след развода.

В момента тя се подготвя за голямото си завръщане към музиката с нов сингъл и албум. Вече стана ясно, че 31-годишната изпълнителка е записала песен с рапърката Ники Минаж. Очаква се парчето да бъде по-динамични от всички други проекти, които Адел ни е представяла. 

Адел издаде дебютния си албум "19" през 2008 г. Той зае първо място в британската класация. Вторият й албум "21" я направи световна мегазвезда, като оглави класациите в 30 държави, включително САЩ и Великобритания. Тя не е издавала албум от 2015 г., когато излезе също много успешния "25". Все още няма официална информация за новия албум, но едно е сигурно - очакван е от милиони хора по света.

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти