Адел в ролята на сватбена певица и с ексклузивна новина за новия си албум

Адел
Снимка: Getty

Поздравете на най-търсената сватбена певица в света – Адел! Британската звезда все още ни кара да чакаме нетърпеливо следващия ѝ албум, а през това време поне ни зарадва с импровизирано изпълнение на сватбата на най-добрата си приятелка в Лондон този уикенд.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADELE (@adelesp) on

Дългогодишната приятелка на певицата Лаура Докрил се омъжи за музиканта Уго Уайт от групата Maccabees в събота, а Адел превърна приема след церемонията в истински концерт. В клиповете от партито се вижда как Адел изпълнява хита си “Rolling in the Deep”, както и кавъри на “Spice Up Your Life” на Spice Girls и “Young Hearts Run Free” на Candi Staton.

Най-страхотните мисли на Адел >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ADELE (@adelesp) on

Булката, гостите, както и певица Флорънс Уелч от групата Florence and the Machine също се присъединиха към Адел на сцената за малко забавление. Също като всички гости на сватбата, Адел искрено се зарадва, когато диджеят пуска “Crazy In Love” на Бионсе, а по-късно танцува на “Single Ladies”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adelettes©® (@adelettes) on

Певицата изглежда зашеметяващо в кремав топ и пола с флорален принт на Oscar de la Renta, докато изнася сладка реч в чест на щастливата двойка:

„Наистина не мога да се сетя за друго място, на което бих предпочела да бъда в момента, отколкото тук“, каза тя на тържеството.

Адел е кръстница на сина на булката и двете са били приятелки „през по-голямата част от живота си“, разкри тя през 2018 година.

И ако изпълнението ѝ ви е зарадвало, изчакайте момента, в който Адел казва на гостите да очакват албума ѝ през септември! Е, ние също чакаме нетърпеливо – все пак третият ѝ студиен албум „25“ излезе преди цели 5 години.

Най-страхотните мисли на Адел >>>

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adele (@adele) on

Още за певицата:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти