Ангелското видение Никол Кидман, сребърното сияние на Мей Мъск и още най-добри визии от червения килим през декември

колаж червен килим
Снимка: Getty

Деница Димитрова

Парти сезонът се завихри с пълна сила и по червения килим през празничния декември, затова бързаме да съберем звездните модни визии от последните седмици, които си заслужава да видите.

Никол Кидман се отправи на промоционално минитурне по случай новия си филм „Да бъдеш Рикардо“ (повече за него си припомнете тук) ръка за ръка с екранния си партньор Хавиер Бардем. Започвайки с премиера в Ню Йорк, носителката на „Оскар“ облече модел от тазгодишната колекция висша мода на Chanel. Снимки от събитието вижте в галерията тук:

Никол Кидман сияе в Chanel на премиерата на „Да бъдеш Рикардо“ в Ню Йорк

Бялата сатенена рокля подчертава финото излъчване на Кидман, а черните панделки отстрани са допълнени от такава в косата на актрисата. Визията е завършена с чифт обувки Chloe Gosselin и обеци Ana Khouri.

За лосанджелиската премиера на филма 54-годишната австралийка изглеждаше още по-ефирно в Armani Prive. Приказната светла рокля от тюл и с кристали по деколтето е достойна за истинско величие, каквото е Никол Кидман в професията си.

Разкошна в Armani Prive: Никол Кидман на лосанджелиската премиера на „Да бъдеш Рикардо“

Финалът дойде в Сидни, където актрисата разнообрази романтичния стил с модел на Etro, съчетаващ нюанси на аквамарин и изумрудено зелено върху бляскави геометрични детайли. Силуетът на роклята чудесно подчертава фигурата на Никол, която внася още едно бижу във визията си със зелена чантичка Roger Vivier с брошка при закопчаването.

Никол Кидман и Кийт Ърбън на австралийската премиера на „Да бъдеш Рикардо“

Още любими визии от червения килим този декември вижте в галерията тук:

Любимите ни визии от червения килим през декември

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти