Деси Радева в кралско синьо и с вдъхновение от Мелания и Джаки: вижте какво облече съпругата на президента за встъпването му в длъжност

Десислава Радева придружи своя съпруг, президента Румен Радев, при встъпването му в длъжност за втори мандат заедно с вицепрезидента Илияна Йотова.

На церемонията в днешната събота Деси Радева се появи с костюм в цвят кралско синьо - пола с дължина под коляното и горна част с дълги ръкави и висока яка. Нейната визия допълваха аксесоари в черно - кожени ръкавици, ботуши и очила, а косата ѝ бе прибрана в свободен кок.

Вижте в галерията снимки, направени от Георги Димитров за Vesti.bg:

Какво облякоха Деси Радева и Илияна Йотова за встъпването в новия президентски мандат

Няма как да не забележим сходство между този тоалет и визията на Мелания Тръмп при встъпването в длъжност на Доналд Тръмп през януари 2017 г. - осебено при яката на роклята Ralph Lauren в бебешко синьо. Първата дама на САЩ бе съчетала модела с ръкавици и обувки в същия нюанс. Това бе и един от първите случаи, в които стилът на Мелания беше сравнен с този на може би най-обичаната ѝ предшественичка в Белия дом - Джаки Кенеди. Edna от запазените марки на съпругата на Джак Кенеди пък са обемните слънчеви очила, каквито откриваме и във визията на Деси Радева от съботния ден.

Мелания Тръмп
Снимка: Getty

Това не е първият път, в който жената до Румен Радев облича кралско синьо. За аудиенцията с кралица Елизабет Втора съпругата на президента се появи с рокля в същия цвят. Припомнете си тукВ кралско синьо за среща с кралицата: Деси Радева се запозна с Елизабет II

Колкото до вицепрезидента, Илияна Йотова направи класически избор за церемонията с дълго черно палто. От кадрите на излизане от Президенството виждаме, че и тя е заложила на костюм в синьо, но с едри копчета и при двете части.

Какво облякоха Деси Радева и Илияна Йотова за встъпването в новия президентски мандат

Прочетете още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти