Как edna от любимите ни двойки отбеляза Деня на влюбените с горещи закачки

райън рейнолдс
Снимка: Gettyimages/Gulliver

Те са известни, красиви, влюбени и не на последно място – изключително забавни! Да, това са Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс, които никога няма да ни омръзне да следваме в социалните мрежи, защото винаги успяват да ни разсмеят с невероятното си чувство за хумор.

Да се шегуват един с друг е запазена марка на двойката, а изминалият Свети Валентин не прави изключение – в неделя Лайвли и Рейнолдс не пропуснаха да споделят с феновете си забавни пожелания за празника.

Райън Рейнолдс публикува видео, на което се вижда как съпругата му се пързаля с шейна, допълнено със закачливото „Моята вечна Валентинка за обозримото бъдеще“.  

Лайвли не му остана длъжна, разбира се, и публикува видео на Рейнолдс, който боядисва косата ѝ на фона на песента “God Only Knows” на Beach Boys, и допълни с пикантното “That time I f*d my hairdresser”, чийто цензуриран превод е „Онзи път, когато преспах с фризьора си“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са женени от 2012 г. и са родители на три дъщери – Джеймс (5 години), Инес (3 години и половина) и малко момиченце, родено в края на 2019 г., чието име все още не е официално потвърдено, въпреки спекулациите, че се казва Бети.

Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти