Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли показаха третото си дете!

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Снимка: Getty

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс са като отворена книга в социалните медии, когато става дума за споделяне на собствения си живот с феновете, но що се отнася до децата им, двойката предпочита да държи всичко в тайна.

Все пак едва миналата седмица научихме, че актьорите са посрещнали третото си дете през лятото – Блейк и Райън успяха да запазят в тайна раждането цели два месеца!

Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс >>>

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Снимка: Getty

Точно затова и изненадата в сряда вечер беше пълна, когато Рейнолдс сподели в Twitter снимка на себе си, Блейк и най-новото попълнение в семейството им. В надписа към снимката актьорът разкри и пола на бебето, който също беше пазен в тайна:

„Обичам Британска Колумбия. Искам дъщерите ми да живеят в същата естествена среда, в която аз израснах. На 21 октомври кандидатът, за когото гласувате, ще определи политиката за климата! Гордея се с напредъка в тази област, постигнат през последните четири години.“

Ако още не сте разбрали със сигурност – момиче е! Райън и Лайвли вече имат две дъщери – 4-годишната Джеймс и 3-годишната Инес, а сега семейството им се разраства с още една малка дама. Типично в стила на известните с хумора си актьори обаче личицето на бебето беше скрито с дудъл с усмихнато личице, а феновете не пропуснаха да им върнат шегата – „Има усмивката на Блейк“ написа последовател в Twitter. Така че продължаваме да очакваме с нетърпение да видим на кого прилича повече най-малкото момиче в семейството, както и какво име са ѝ избрали звездните родители.

Коментарът на Рейнолдс за климата пък е свързан с предстоящите парламентарни избори в Канада. Двойката неведнъж е споделяла, че иска децата им да имат същия нормален и спокоен живот, който те са имали като деца, затова и ги държат далеч от обсега на медиите и пазят личния им живот в пълна дискретност.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Снимка: Getty

 

Още:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти