Да се трансформираш като пеперуда: Блейк Лайвли събра всички погледи на МЕТ гала

Ако някой знае как да открадне шоуто, това е Блейк Лайвли!

Лайвли, която е съпредседател на тазгодишната МЕТ гала заедно със съпруга си Райън Рейнолдс, запали червения килим с пристигането си в понеделник вечерта.

Облечена с невероятна рокля в меден цвят на Atelier Versace, Лайвли и нейните асистенти направиха неочакванa трансформация точно по средата на килима.

Нейната рокля, украсена с голяма панделка, се превърна в синя сензация, докато асистентите ѝ помагаха да я „разопаковат“ на червения килим.

„Пристигнах в мед и след това, също като класическата архитектура на Ню Йорк, патинирах“, сподели актрисата за своето представяне.

Наподобяваща емблематични забележителности на Ню Йорк като Емпайър Стейт Билдинг, роклята беше допълнена с корона със седем шипа, загатваща за Статуята на свободата.

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс блестят на МЕТ гала

Звездата от сериала „Клюкарката“ разкри оше, че тазгодишното събитие е „особено изнервящо“. „Като един от домакините, наистина чувствах, че трябва да дам най-доброто от себе си“, каза Лайвли.

Реакцията на съпруга ѝ Райън Рейнолдс също беше уловен от камерите - актьорът наблюдаваше отстрани трансформацията на съпругата си с огромна усмивка и възхищение в очите.

Тазгодишната тема на МЕТ гала беше „В Америка: Антология на модата“, но Лайвли постави свой собствен обрат, като представи Ню Йорк и се съсредоточи върху „архитектурата, а не само върху модата“.

Блейк Лайвли МЕТ гала
Снимка: Getty

Вижте още звездни визии на МЕТ Гала в галерията, които ни накараха да притаим дъх:

МЕТ Гала 2022: най-добрите визии тази година

Бременната Софи Търнър, порасналата дъщеря на Кейт Мос - вижте и най-стилните двойки на МЕТ Гала 2022:

Най-стилните двойки на МЕТ Гала 2022

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти