Истинска богиня в пастелни нюанси: Блейк Лайвли сияе до Райън Рейнолдс на червения килим

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се появиха заедно на червения килим в понеделник вечер, което се случва изключително рядко след раждането на третото им дете. Поводът беше премиерата на новия филм на Рейнолдс „Проектът Адам“ в Ню Йорк.

За повода актрисата избра пролетни пастелни цветове по най-зашеметяващия начин, а именно с ефирна рокля на Версаче с висока цепка. С висящи обеци и наполовина прибрана коса, Лайвли буквално сияеше до съпруга си на червения килим.

За последно двамата са се появявали на звездно събитие на премиерата на филма “Free Guy” в началото на август миналата година. Тогава актрисата беше заложила на блестяща разкроена розова рокля.

Още снимки от събитието разгледайте в галерията:

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс на премиерата на „Проектът Адам“

Това е и първият път, когато Лайвли и Рейнолдс позират заедно на червения килим през 2022 г. Двамата присъстваха заедно на премиерата на “The Music Man” в Бродуей по-рано този месец, но позираха отделно в рамките на събитието.

През последните години Блейк Лайвли се появава рядко под светлините на прожекторите след раждането на третото си дете, но през февруари 34-годишната актриса присъства на две събития в пълния си блясък.

За премиерата на мюзикъла “The Music Man” на Бродуей любимата ни блондинка избра елегантно съчетание от Sergio Hudson в лилаво – костюм и сатенена риза. На червения килим Лайвли позира и със съпругата на Хю Джакман, който е в главната роля от мюзикъла.

Блейк Лайвли: безупречна в цвят лилав

Дни по-късно Блейк се появи за ревю на Michael Kors по време на Седмицата на модата в Ню Йорк. За да види есенната колекция за 2022 г., актрисата облече изрязан топ, пола и сако в бебешко синьо.

Блейк Лайвли със стилна визия в бебешко синьо

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс се запознават през 2010 г. на снимачната площадка на „Зеления фенер“ и сключват брак две години по-късно.

Заедно имат три дъщери – Джеймс, родена през 2014 г., и Инез, появила се през 2016 г., а през 2020 г. актьорската двойка посреща и третото си момиче.

Най-милите моменти на Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс

Още за четене:

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти