Как Райън Рейнолдс честити рождения ден на Блейк Лайвли

Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс
Снимка: Getty

Ако следвате Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли в Instagram, то със сигурност сте запознати с пиперливото им чувство за хумор и коментарите, които си разменят в социалните мрежи. И тази година актьорът не пропусна да честити публично рождения ден на съпругата си и въпреки че пожеланието е кратко и ясно, предизвика бурни реакции в последователите им.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Birthday, @blakelively.

A post shared by Ryan Reynolds (@vancityreynolds) on

След стандартното „Честит рожден ден, Блейк“ следва и галерия от 10 снимки, в които Лайвли е със затворени очи, размазана или със смешни изражения. Приятели на семейството не пропуснаха да коментират забавните снимки на актрисата, която в неделя навърши 32 години. Създателят на „Дедпул“ Роб Лифелд пише: „Няма такова нещо като лоши снимки на Блейк Лайвли“, а звездата от “Stranger Things” Мили Боби Браун коментира: „Винаги е толкова красива“.

Двойката се ожени през 2012 г. и има две деца – Джеймс на 4 и Инес на 2, а в момента очаква третото си дете. Рожденият ден на Райън Рейнолдс е на 23 октомври, така че очакваме с нетърпение ответния удар на Лайвли, а през това време разглеждаме най-милите моменти на семейството в галерията

Още от "Известни": 

Хороскоп за деня

Магическата топка
Попитай Магическата топка
Каква си според асцендента си
Каква си според асцедента си
Виж Съновника на Edna
Съновник
Виж Тайна на деня
Тайна на деня
Изтегли Късмет на деня
Късмет на деня
Изтегли Карта Таро на деня
Карта Таро на деня

Авторите

Оферти